Films & Series

Dit wil je op Blue Monday: 5 x de fijnste feel good romcoms om te kijken

We get it, Blue Monday is de meest deprimerende dag van het jaar en als je dan ook een beetje depri bent is dit helemaal niet gek. Maar probeer er niet in te blijven hangen en zet een feel good romcom op die jouw humeur waarschijnlijk in één klap zal verbeteren. Kortom; lees snel verder en pak er een theetje bij, want deze romcoms wil je vandaag zien!

Dit zijn 5x de fijnste feel good romcoms om te kijken op Blue Monday

Een feel good romcom is precies wat je nodig hebt op deze Blue Monday, right? Kies dan niet een film die heel verdrietig is, maar eentje die jouw humeur helemaal doet opfleuren. Mocht je nou geen inspiratie voor een leuke feel good romcom hebben? Lees dan snel verder en begin met bingewatchen…

1. Verliefd op Ibiza

Grote kans dat je Verliefd op Ibiza al honderd keer gezien hebt, maar het is gewoon de perfecte romcom voor als je een beetje depri bent. Het Spaanse zonnetje en Jan Kooijman die er goed uitziet, wat wil je nog meer? Mocht je Verliefd op Ibiza nog niet gezien hebben, dan heb je zeker wat te doen vanavond. In de film bloeit er namelijk veel liefde op, gaan er huwelijken kapot en is er vooral heel erg veel drama. Wees gerust, alles komt gelukkig wel weer tot een goed einde, want daar blijft het een romcom voor!  

Watch on YouTube

2. Legally Blonde

Legally Blonde is een echte feel good romcom die gaat over de prachtige Elle Woods die aan de law school van Harvard gaat studeren. En dat allemaal om haar ex terug te winnen die het met haar uit heeft gemaakt, omdat ze volgens hem te blond is… Eerst gaat het nog een beetje stroef op Harvard, maar daarna gaat het super goed met Elle en weet zij zelfs een zaak te winnen, wat er voor zorgt dat ze niet eens meer bezig is met haar ex en er al snel een nieuwe liefde opbloeit. Kortom; een echte power movie over vrouwen. En mocht je deel 1 nou binnen no time hebben gezien op Netflix? Dan staat er gelukkig ook meteen een deel 2 op je te wachten.

Legally Blonde 3: alles wat je moet weten

Watch on YouTube

 

3. Bride Wars

Liv en Emma zijn altijd al in elkaars leven geweest en zijn dan ook al beste vriendinnen sinds ze het zich kunnen herinneren. Ze wonen in New York en doen ook echt alles samen. Zo laten ze zich op hetzelfde moment verloven en is hun bruiloft per ongeluk op dezelfde dag gepland. Niet iets wat heel erg goed is voor hun vriendinnenband en omdat zij beide niet een andere datum uit willen kiezen, doen ze er dan ook echt alles aan om elkaars bruiloft te kunnen verpesten… Zou het ze lukken? Één ding weten we zeker, jouw humeur wordt na het zien van de film tien keer beter door de hilarische acties van Liv en Emma.

Watch on YouTube

4. To All the Boys I’ve Loved Before

De nogal onzichtbare tiener Lara Jean Covey heeft voor alle jongens waar ze de laatste jaren verliefd op is geweest een liefdesbrief geschreven. Deze heeft ze nooit verstuurd en het was dan ook niet de bedoeling dat iemand deze brieven ooit te lezen zou krijgen. Maar haar zusje is het daar blijkbaar niet helemaal mee eens en heeft alle brieven op de bus gedaan. Dit levert verschillende problemen voor Lara Jean op, maar eigenlijk ook iets heel ergs positiefs. Namelijk een relatie met de leukste jongen voor de school, nou ja, zo moet het voor de buitenwereld in ieder geval lijken… Nog niet genoeg van To All the Boys? Dan kun je ook meteen deel 2 en 3 kijken! 

Watch on YouTube

5. Clueless

Pak er een dekentje, een kopje thee en een lekkere snack bij en begin met het bingewatchen van Clueless. In de film volgen we de rijke Cher die niks wil weten van jongens op de middelbare school. Totdat er een nieuwe jongen op school komt die ze wel heel erg leuk vindt… Maar daarnaast heeft ze ook te maken met een hele leuk ex-stiefbroer, die haar vader helpt met werken. Wat zal het worden: de leuke jongen van school of is haar ex stiefbroer toch wel heel erg leuk? 

Watch on YouTube

Lees ook:

Deze fouten maken we allemaal als we een rubbertje gebruiken

Weer een goedkope fles wijn gekocht? Dit is waarom dat eigenlijk hartstikke slecht is

Must reads 👀