News

Legally Blonde 3: alles wat je moet weten

We wachten al mega lang op Legally Blonde 3, maar helaas zal het nog wel even duren tot dat deze film eindelijk uitkomt. Gelukkig is er al wel het één en ander over de film bekend. Wij hebben alles wat je over Legally Blonde 3 moet weten voor jou op een rijtje gezet! 

Alles wat je moet weten over Legally Blonde 3

In 2018 werd Legally Blonde 3 al bevestigd door de enige echte Reese Witherspoon op Instagram, waarbij zij een filmpje in Elle Woods-style postte in een zwembad met de caption: “It’s true #legallyblonde3.” Helaas heeft het even geduurd, maar de film is nu gelukkig echt on the way!

Wat kunnen we in Legally Blonde 3 gaan zien?

De producenten van Legally Blonde 3 zijn nog niet klaar met het script, dus waar de film echt over zal gaan weten we nog niet. Maar zij vertelde wel wat een potentiële verhaallijn zou kunnen zijn;  Elle wordt 40 jaar in de nieuwste film. Zelf zegt ze hierover; “Ik kan niet wachten om te zien wat mensen vinden van de manier waarop we Elle Woods op 40-jarige leeftijd hebben geschreven. Elle Woods op haar 40e, wij zijn in ieder geval benieuwd..

Legally Blonde 3

Wie spelen er in Legally Blonde 3?

Toen er aan Reese Witherspoon aka Elle Woods werd gevraagd wie zij graag terug zou willen zien in Legally Blonde 3 waren dit vooral Paulette Bonafonté, Vivian Kensington en of course Emmet Richmond. Maar daarnaast hebben Grace Rossiter en Warner ook aangegeven dat zij graag terug zouden willen komen in het derde deel van de film. En als we deze cast zo zien, kan het niets anders dan een groot succes worden en is het absoluut het wachten waard!

Wanneer komt Legally Blonde 3 uit?

Gelukkig hoeven we niet meer zo lang te wachten op Legally Blonde 3, want de film is vanaf 3 mei 2022 in de bioscoop te zien. Wij zijn echt mega benieuwd wat er gaat gebeuren in het leven van Elle Woods en we will keep you updated, girls!

Legally Blonde 3

Lees ook: 

Must reads 👀