Fashion

Aha: met deze hack maak je (van je oude paar) zélf die UGGS die iedereen heeft

Haal je oude paar UGGS maar uit de kast, want ze zijn terug van weggeweest! Je favorite stappers zijn weer helemaal trendy. Heb jij nog een oud paar liggen die je wilt oppimpen? Wij hebben een hack voor jullie waarmee je je hoge UGGS veranderd in die fashionable mini UGGS!

Zelf fashionable mini-UGGS maken!

2004 called, ze willen hun UGGS terug! UGGS zijn dus weer helemaal trendy, de één is er fan van en de ander laat ze liever in een hoekje liggen. Wij hebben de hack voor je waarmee jij je hoge UGGS kan veranderen in de mini-UGGS die nu iedereen draagt!

UGGS de nieuwe trend?

Voor wie het gemist heeft, de ‘sloffen’ zijn weer helemaal trendy! Iedereen had ze wel in de kast staan. Na heel lang weggeweest te zijn, zijn ze nu terug en dragen de meeste weer deze comfy laarsjes. De meeste influencers zijn al gezien met de lage variant van de UGGS. Vind jij je oude hoge UGGS helemaal niks meer? Probeer deze hack dan om ze om te toveren naar het fashionable model!

Zelfs jouw mini-UGGS maken

Tiktokker emkeen3 laat zien hoe jij heel easy van je hogere UGG een mini-UGG kan maken! Knip met een schaar een deel van je UGGS af, en bewaar wel het lint dat bovenaan de schoen zit. Voeg dit deel toe aan je afgeknipte UGGS en tada: je nieuwe UGGS zijn gemaakt! Je moet er misschien een handigheid voor hebben, maar het is zeker het proberen waard. 

 

View post on TikTok

Lees ook:

Trend alert: deze broek(en) moet jij in 2022 in je kast hebben

Deze fantastische haarstijlen van de jaren 2000 gaan we dit jaar weer allemaal terugzien!

Bron: Grazia, TikTok @emkeen3

Must reads 👀