News

Yes: vanaf dit moment is het nieuwe seizoen van De Bachelor al te zien

Vlak na De Bachelor met Tony Junior werd bekend dat Thomas van der Vlugt het stokje van Tony over zal gaan nemen in een nieuw seizoen van het spraakmakende programma. Maar wanneer we dit seizoen met Thomas zouden kunnen watchen was nog niet bekend! Tot nu, Videoland heeft namelijk bekend gemaakt dat we dit seizoen sneller kunnen bingewatchen dan dat je zou verwachten… We can’t wait! 

Vanaf dit moment is er een nieuw seizoen van De Bachelor te zien

Het Bachelor seizoen met Tony Junior zit nog vers in ons geheugen en ondanks dat we nog steeds invested zijn in de kandidaten van dit seizoen is het nu de beurt aan Thomas van der Vlugt om het stokje van Tony over te nemen en er hopelijk net zo een juicy seizoen van te maken als zijn voorganger.  Thomas kennen we natuurlijk al van StukTV en hij gaat het avontuur dan ook aan met het doel om te kunnen settelen en door dit programma met een vriendin te eindigen. Maar wat zoekt hij eigenlijk in een vrouw? Houdt hij van brunettes of vind hij blauwe ogen mooi? Tomas legt het  uit: “Ik hou van een natural beauty, niet teveel poespas, niet te veel make-up, iemand die normaal is, net zoals ik.” Wij zijn heel erg benieuwd of deze natural beauty er tussen zit voor Thomas! 

Wanneer is het nieuwe seizoen te zien? 

Maar wanneer kunnen we dan ein-de-lijk het nieuwe Bachelor seizoen met Thomas van der Vlugt kijken? Nou, dat is sneller dan je zou verwachten, want Videoland maakte bekend dat we dit seizoen vanaf februari kunnen gaan zien. Helaas is er dus nog geen exacte datum bekend, maar dat we volgende maand weer kunnen genieten van De Bachelor is al heel erg goed nieuws! Ga jij ook kijken?

 

View post on Instagram
 

Lees ook: 

Aan deze signalen merk jij snel genoeg of iemand met je wil zoenen

Niet doen: dit zijn de meest gemaakte fouten tijdens het daten volgens mannen