Health

Onherkenbare Rebel Wilson bewijst dat je door te wandelen kunt afvallen

Actrice Rebel Wilson kennen wij allemaal als ‘’Fat Amy’’ uit Pitch Perfect, maar ze is bizar veel kilo’s verloren door te wandelen. Aan Apple Fitness+ laat Rebel weten hoe ze dit precies gedaan heeft en waarom. Haar absolute goals was om gezonder te worden, maar niet per se om af te vallen. Da’s ook de goede reden, volgens ons! 

Afvallen door te wandelen

In gesprek met Apple Fitness+ laat ze weten wat haar favoriete wandelnummers zijn en waar ze het liefst wandelt. Ook gaat het gesprek wat dieper en gaat het over haar leven en hoe ze haar carrière beleeft. ‘’ But I knew that deep down that I probably wasn’t the healthiest version of myself that I could be because I was putting work commitments in front of my health.’’

34 kilo afgevallen

Rebel is dus vele kilo’s afgevallen door elke dag te gaan wandelen en gezonder te gaan eten. Je zou denken dat je dan aan een streng dieet moet, maar ze laat haar verhaal weten aan Apple Fitness+. Rebel vertelt dat ze stiekem wel wist dat ze niet de gezondste versie van zichzelf was, want ze zette werk op nummer één in plaats van gezondheid. Ook laat ze weten dat ze altijd super confident was op de rode lopers en dus altijd in haarzelf geloofd heeft. Ze laat een super mooie quote achter, namelijk: ‘’ I don’t think, like, beauty is about size or anything. So I’ve always been, like, quite confident. I don’t think weight matters.’’ De dokter van Rebel liet aan haar weten dat wandelen een goede optie was voor haar om wat gezonder te worden and so she did! Elke dag heeft Rebel voor een uur gelopen en dit heeft dan ook het meeste voor haar gedaan.

View post on Instagram
 

Austrian health retreat

Hoe begon Rebel met het idee om te gaan lopen? Een health retreat dus. Begin 2020 is Rebel naar deze health retreat geweest voor een simpele restart. Wat zij de gekste ervaring vond? Daar was een water shiatsu massage, dit is een zwembad waar je in zit met een andere vrouw. Je gaat zelf met je ogen dicht in het water liggen en de vrouw neemt je mee door het water terwijl ze een Oostenrijks volkslied zingt. Dit moet dus voelen als een rebirth en Rebel vertelt dat het ook echt zo voelt. Uiteindelijk moest ze rennen op een treadmill. Haar dokter vertelde haar vervolgens dat gaan lopen de beste manier was voor haar om unwanted body fat te verliezen. Ze vond dit superfijn, want dit kon ze overal doen en wanneer zij wil.

Eetgewoontes veranderen

De actrice eet daarnaast veel meer maaltijden die rijk zijn aan proteïnen. Ze vond dit lastig, want ze at bijna geen vlees. Maar nu eet ze vaker vis en kip. Maar (de) Rebel eet niet alleen maar gezond, ze vertelt namelijk ook heel eerlijk dat sommige weken minder gaan en dat vindt ze niet erg want het hoort erbij. Ze probeert een goede en gezonde balans te vinden met zichzelf. ‘’Niks is verboden, dus als ik een burger wil mét friet dan geniet ik daarvan.’’ Go you!

Het is zeker een aanrader om naar het rest van Rebel haar verhaal te luister of te lezen op Apple Fitness+! Big inspiration.

 

Lees ook:

Ha, zo maar even uitproberen: middagdutjes zijn ontzettend goed voor je gezondheid

Deze 7 dingen gebeuren er met je als je twee weken lang water drinkt

Bron: Apple Fitness+

Instagram: Rebel Wilson