Beauty

Deze fantastische haarstijlen van de jaren 2000 gaan we dit jaar weer allemaal terugzien!

Dat de trends steeds terugkomen van vroeger is helemaal niet erg! En op dit moment zijn de haarstijlen uit 2000 mega populair en we are here for it. Okay, maar even eerlijk; sommige trends uit Y2K mogen daar ook echt wel blijven. Welke haarstijl ga jij proberen?

Dé fantastische haarstijlen van de jaren 2000

De bucket hats, scrunchies en de kleine zonnebrillen zijn niet meer weg te slaan. En we gaan nu dus ook weer aan de haarstijlen beginnen uit de jaren ’00! Over sommigen zijn we meer enthousiast dan anderen, maar wij zijn he-le-maal aan voor deze stijlen.

 ’00 trends

Okay, sommige trends kunnen beter ook in hun jaartijd blijven en dat snappen we volledig. De mini mini skirts, low rise jeans en verwelkom de gekleurde leggings onder de spijkerrok. Maar gelukkig zijn de haarstijlen wel iets wat we gemist hebben. Wij hebben de Y2K haarstijlen op een rijtje gezet voor jullie die zeker een comeback gaan maken dit jaar!

1 De voorplukjes

Oftewel, de antenne bangs. Het is de slankere versie van de curtain bangs die ook al een grote trend waren. Deze antenne bangs ga je dus steeds vaker zien en is ook vaker gespot op de rode loper.

View post on Instagram
 

2 Sleek ponytail

Je haar zo strak mogelijk naar achter doen en een hoge ponytail creëren zagen we al eerder bij Ariana Grande. Maar de trend is nu om de puntjes van je staart te krullen. Super classy en best makkelijk om te doen! 

View post on Instagram
 

3 Bubble braids

Ook deze zie je steeds meer voorbijkomen bij de influencers, en ze maken nu weer een comeback. In plaats van dat je je staart vlecht maak je kleine bubbles in je haar met een elastiekje. Je kan hiermee ook superleuk variëren door alleen je voorplukken te doen!

View post on Instagram
 

4 Chunky highlights

De iconic look van de jaren ’00! De chunky highlights maken zijn weer terug van weggeweest en de meningen zijn hierover verdeeld. Wen er maar alvast aan, want deze look wordt waarschijnlijk mega populair in 2022

View post on Instagram
 

5 Clip-in kleurtjes

Herinner jij je nog de zwarte met rode highlights van Christina Aguilera? Iconic! De clip-in kleuren maken ook weer een comeback in 2022.

View post on Instagram
 

6 Zig-zag scheiding

De opvallende scheidingen zijn ook zeker niet te missen en worden weer helemaal een trend. Deze scheiding maakt elk kapsel wel uniek en is dus ook super trendy.

View post on Instagram
 

Lees ook:

Money piece highlights zijn de nieuwste haartrend en het staat werkelijk waar iedereen

Trend alert: groovy prints zijn terug van weggeweest in modeland

Bron: beautify

Must reads 👀