Films & Series

Deze misdaadserie(s) kan je gaan kijken als je even een creepy avondje wil

Er is een nieuwe misdaadserie op Netflix en deze moet je vandaag nog hebben gezien. Na Undercover kan je nu ook de misdaadserie Stay Close bekijken. Deze nieuwe show doet het mega goed in Nederland en heeft dus zelfs Undercover verslagen! Snel kijken dus!

Nieuwe misdaadserie Stay Close

Dit moet je dus zien! Elke week komen er op Netflix wel nieuwe series bij, maar dit keer is het een hit! Deze nieuwe show is mega goed en kijk je zeker in één keer uit. Tijd om te bingen dus!

Stay Close

Deze miniserie van Netflix gaat over het leven van een fotojournalist. Ze is een voetbalmoeder en een detective, maar hun leven wordt overhoop gegooid door een gebeurtenis uit het verleden. Ze verbergen duistere geheimen waar hun naasten niks vanaf weten. Deze serie is gebaseerd op het boek van misdaadauteur Harlan Coben, dus wellicht ken je het verhaal. Zeker een aanrader dus om te kijken!

Kastanjemanden

Nog niet klaar met de creepy vibes? Bekijk dan ook zeker de Deense serie Kastanjemanden. Het gaat over een brute moord op een jonge vrouw. Haar handen ontbreken en het enige wat opvallend is het poppetje dat boven haar hangt. Een klein popperje gemaakt van kastanjes, very creepy! De twee detectives gaan op zoek naar de moordenaar.

Undercover

Daarnaast is Undercover ook nog een aanrader voor de meiden die het nog niet gezien hebben. Undercover gaat over het verhaal van een drugscrimineel, genaamd Ferry Bouman, beter bekend als de Pablo Escobar van het zuiden. Maar zijn rustige leventje in het zuiden wordt verstoord zodra er twee undercoveragenten zijn territorium betreden. Genoeg inspiratie dus voor de creepy avondjes!

Lees ook:

Het nieuwe seizoen van Too Hot To Handle komt eraan en dit zijn de deelnemers

Series opnieuw kijken is dus eigenlijk heel goed voor je gezondheid