News

What: Quentin is aan het daten met deze bekende Bachelor-deelneemster

Kennen jullie Quentin en Channah nog, van Temptation Island? Of van Ex On The Beach? De twee zijn officieel uit elkaar, maar Quentin gaf aan niet meer single te zijn. En kort hierna werd Quentin gespot met een oud Bachelor deelneemster, juicy!

Is Quentin aan het daten met een Bachelor deelneemster?

Quentin en Channah kennen elkaar al een tijdje. Channah deed mee aan seizoen drie van Ex On The Beach en daar kwam haar ex Quentin uit het water lopen. Ook deden de twee mee aan Temptation Island Vips. Ze werden weer verliefd en kregen samen twee kindjes. Ondertussen zijn de twee dus uit elkaar en schijnt Quentin weer een nieuw iemand te hebben ontmoet.

Quentin is gespot met deze Bachelor-deelneemster!

Quentin lijkt dus verder te gaan met zijn leven en is gespot met India van De Bachelor. Op zijn Instagram werd gevraagd of hij nog single was en Quentin gaf daarop het antwoord: ‘’Nee.’’

En volgens het roddelkanaal reality.fbi is Quentin gespot met India. India kennen wij allemaal uit De Bachelor met Tony Junior. Het schijnt dat India en Quentin elkaar al kenden en ook afgesproken hadden in een hotel. Zouden deze twee een nieuw koppel worden?

Wat vinden jullie van deze twee samen?

Lees ook:

Wait, what? Douwe Bob is op date geweest met Fabiola en het was verschrikkelijk

Yolanthe Cabau heeft een nieuwe (enorm knappe) vriend en dit is ‘m

Bron: Instagram reality.fbi & FawryNotSawry