Lifestyle

Dit is waarom je je kerstverlichting zo lang mogelijk moet laten hangen

 

Baal jij ook altijd zo erg als je begin januari de kerstverlichting weer moet weghalen en je wederom moet beginnen aan je goede voornemens? Dat snappen wij helemaal, maar wist je eigenlijk al dat het heel erg goed voor je is om die kerstversiering gewoon lekker te laten hangen? Wij leggen je uit waarom! 

Waarom je de kerstversiering zo lang mogelijk moet laten hangen

Januari, de maand waarin al die gezellige kerstdagen weer achter de rug zijn, we echt weer moeten beginnen met die goede voornemens en als klap op de vuurpijl we ook nog alle kerstspullen moeten opruimen. Kortom; een leeg huis, waarbij het gourmetstel echt weer naar de zolder moet en alle gezelligheid opeens weer helemaal verdwenen is. Heb jij ook last van dit rotgevoel, waarbij je de gezelligheid mist? Dan kun je de kerstversiering natuurlijk ook gewoon laten hangen aangezien je de komende periode waarschijnlijk nog meer thuis bent dan normaal. Dan kun je het beter maar gezellig maken en daarnaast is er natuurlijk ook geen einddatum tot wanneer je de kerstversiering mag laten hangen, right?  

Je voelt je gelukkiger door kerstverlichting 

Naast dat een kerstboom supergezellig staat in de woonkamer, worden mensen er ook echt gelukkiger van en dat komt volgens onderzoek door de lichtjes die je met de Kerstdagen overal hebt hangen. Zo zou dit namelijk je stemming enorm verbeteren en dat is natuurlijk was je wil tijdens de saaie maand januari. Mocht je kerstboom nou helemaal uiteenvallen van ellende en eigenlijk niet meer te redden zijn? Dan kun je natuurlijk ook gewoon een aantal lichtsnoeren in je kamer, woonkamer of aan je schuur ophangen. Wedden dat dit je mood een ongelofelijke boost geeft! 

Lees ook: 

Pak die fles er maar bij: een rood wijntje staat gelijk aan een uur sporten

Quiz: Op deze leeftijd stap jij in het huwelijksbootje?

 

Must reads 👀