Fashion

MAJIME: Hét nieuwe Amsterdamse sieradenmerk van 2022

We beginnen het nieuwe jaar goed met een nieuw Amsterdams sieradenlabel in town! Sieradenlabel Majime heeft haar eerste collectie gelanceerd: S A L T. Kan jouw sieraden collectie wel een touch up gebruiken in het nieuwe jaar? We got you!

Meet MAJIME: het nieuwe Amsterdamse sieradenmerk

De naam Majime komt uit het Japans, waar het ‘echt’ betekent. Het kwartje valt meteen, want Majime laat zich inspireren door verschillende culturen en elementen uit de natuur; puur en perfectly imperfect. Natuurlijke schoonheid omarmen is waar ze voor staan. Laat 2022 nou net het jaar zijn waarin natuurlijke schoonheid weer helemaal terugkomt. De elegante en tijdloze sieraden zijn verkrijgbaar in Sterling Silver en 18K Gold Plated. Wij gaan onszelf zeker even een new years touch up geven met deze prachtige collectie, en wij weten zeker dat bij het zien van de collectie, jullie niet zullen achterblijven! 

 

View post on Instagram
 

 

New (Y)earparty

Happy new (Y)ear! In de SALT collectie  zitten drie oorbellen die ideaal te combineren zijn. Mix & match de hangers met de earcuff en je gloednieuwe earparty is compleet! De Miya oorbel is te dragen op twee manieren; steek ‘m door twee gaatjes voor een unieke look of draag ‘m casual door één. 

MAJIME  MAJIME

Kettinkjes 

Ook in het nieuwe jaar is Layering nog steeds hot en Majime denkt daar precies hetzelfde over, de Amor, Amaya en Gina kettingen zijn ‘made to layer’. Combineer de drie kettinkjes en je nieuwjaars look is compleet. 

View post on Instagram
 

MAJIME

Ringen 

Majime’s collectie heeft voor ieder wat wils: De gehamerde Kenji ring is een statement piece die je op zichzelf kan dragen of combineert met de asymmetrische Saya ring. Voeg de subtiele Ami en Emi ringset eraan toe en je look is meteen af!  

View post on Instagram
 

 

MAJIME

 

Alle sieraden van Majime komen in een zacht suède zakje om je sieraden te beschermen en veilig in op te bergen. Wij zijn helemaal verliefd! 

 

View post on Instagram
 

Bekijk hier de volledige campagne van de S A L T collectie, geschoten op het paradijselijke Ibiza!

In samenwerking met MAJIME

Must reads 👀