Love

OMG: dit zijn jullie ergste dateverhalen

Als je op een (eerste) date gaat, is dat altijd spannend. Niet alleen omdat je hoopt dat hij of zij iets voor jou is, maar ook omdat een horror-date altijd op de loer ligt. Dat is ook niet zo gek als we een persoon via een profiel moeten beoordelen: you never know what ur gonna get.  Gelukkig kan het altijd erger. Dit zijn namelijke de ergste dateverhalen ooit! Enjoy 😉

Kort maar krachtig

Deze persoon had met zijn date afgesproken op het treinstation waar hij aan zou komen. Ze stond netjes op hem te wachten en de date begon. Nadat ze ongeveer tien minuten een wandeling hadden gemaakt, viel het de jongen op dat ze weer bij het treinstation waren aangekomen, maar dan aan de andere kant. Toen de eerstvolgende trein aankwam zei het meisje tegen de jongen: ‘oké nu mag je weer gaan’, en ze liep weg. Kort maar krachtig? 

Volle blaas

Dit gekke date-verhaal begint niet tijdens maar na de date. Ze had een leuke date gehad, maar besloot toch weer naar huis te gaan met de laatste trein. Onderweg naar het treinstation merkte de vrouw dat ze heel erg nodig moest plassen. Het was al laat dus de openbare toiletten waren gesloten. Ze was dus best opgelucht toen ze haar trein zag staan en dus eindelijk kon plassen. Maar helaas zat de vrouw niet in de goede trein en werd ze naar het vliegveld gebracht. Toen ze haar date vertelde wat er was gebeurd, bleek het dat hij vlakbij woonde. Hij bracht haar netjes naar huis en alles leek goed te zijn gekomen. Tot ze zich besefte dat ze haar telefoon in de auto van haar date had laten liggen. De volgende dag haalde ze haar telefoon op, maar zijn nummer stond er niet meer in… Ouch!

Bespot

Deze persoon had ooit een date waar die niet wist hoe snel die moest wegkomen. Het was de tweede date met dit meisje, maar de eerste buiten de deur. Het viel de jongen al gelijk op dat het meisje nogal bot en gemeen deed tegen het personeel. Hij probeerde het te negeren maar toen de dame een haar in haar eten vond, werd ze helemaal gek en begon ze te schelden en vloeken tegen de bediening. Hij is voor het dessert vertrokken en er is geen tweede date gekomen. Hoe zou dat nou komen?

Mee naar huis

Deze jongen nam zijn date mee naar een cabaretvoorstelling. Alles verliep soepel, tot het eind. Toen hij voorstelde om nog wat te gaan doen, had de dame eigenlijk maar zin in één ding: mee naar huis met hem. Eenmaal aangekomen in zijn huis, werd de sfeer ineens een beetje gek. Het meisje trok al zijn keukenkastjes open en begon zijn boodschappen te beoordelen. Hij zette het meisje neer op een stoel zodat hij al haar rommel kon opruimen. Toen hij terug kwam zag hij dat het meisje porno had opgezet op zijn laptop. Ze draaide zich om en zei tegen hem: ‘kijk hoe flexibel deze gozer is’. Daarna stond het meisje op en vertrok ze. Very weird

Lift

Deze man dacht dat hij op een date was met een prachtige dame, tot ineens bleek van niet. Ze stapte in zijn auto en gaf het adres. Toen ze aankwamen zag de jongen dat het een feest was waar ze voor was uitgenodigd. Het enige wat ze van hem nodig had was een lift. De jongen heeft 45 minuten op haar gewacht. Daarna is hij boos vertrokken. Volgende keer misschien een taxi bestellen?

Kots

Als je op een dubbeldate gaat, loop je altijd het gevaar de niet leuke date te krijgen. Helaas gebeurde dat deze man ook. Hij was samen met een vriend op dubbeldate in een restaurant. Het meisje waar hij aan gekoppeld was, was behoorlijk verkouden.  Om de minuut gebruikte het meisje haar neusspray. Dit deed ze in combinatie met alcohol en dat viel niet helemaal goed. Zijn date moest overgeven en in de terug rit naar huis, zat zijn vriend te tongen met zijn date, en hij zat naast een dronken meid met kotsadem. Kleine troost is wel dat zijn vriend nog steeds getrouwd is met die ene date. Eind goed, al goed?

Lees ook:

5 x waarom jij geghost wordt door je date

Eerste date? Dan moet je deze vier plekken sowieso vermijden

 

 

Bron: redditBeeld: Instagram