Lifestyle

Shit: hotte F1-coureur Norris maakt zijn relatie bekend met een te lieve foto

Hij heeft het kampioenschap weliswaar niet gewonnen, maar opvallend is hij wel. We hebben het natuurlijk over onze favoriete F1-coureur Lando Norris. We schreven al eerder over deze vrijgezelle hottie, maar sindsdien zijn er een paar ontwikkelingen geweest. Dus pak die zakdoeken er maar bij dames: Norris maakt namelijk zijn nieuwe relatie bekend via Instagram.

F1-coureur Norris maakt relatie bekend

Lando Norris is pas 22 jaar, maar staat nu al aan de top van de racing sport. Hij rijdt sinds twee jaar mee in de Formule 1 voor het Britse team Mclaren. Daarvoor is hij in 2015 kampioen in de MSA Formula geworden en won hij in 2016 het Toyota Racing Series, de Eurocup Formule Renault 2.0 en de Formule Renault 2.0 NEC. Dat Norris dus behoorlijk veel heeft bereikt op jonge leeftijd valt niet te ontkennen. De laatste wedstrijd werd Lando zesde in het kampioenschap van de Formule 1, een mooie plek als je het ons vraagt!  

Toch valt Norris niet alleen op door zijn F1-prestaties. Ook op social media steelt hij namelijk de show. Hij heeft zo’n 4,5 miljoen volgers die dagelijks met veel plezier zijn posts bekijken en liken. Norris geeft zijn fans via Instagram een kijkje in zijn leven en zijn doel hiermee is om te laten zien dat hij ook maar gewoon een mens is.

View post on Instagram
 

Nieuwe liefde

Dat zo succesvolle knappe jongen geen moeite heeft met liefde vinden, is geen verrassing. Toch was Norris tot drie weken geleden naar ons weten vrijgezel. Zijn eerdere relaties bleven vaak een mysterie, maar in 2020 gaf hij wel toe een gebroken hart te hebben. Dat hartje hadden wij graag weer willen lijmen, maar dat is niet langer aan ons. Lando Norris heeft namelijk de vrouw van zijn dromen gevonden. Op Instagram deelt hij dan ook een mega lieve foto met zijn nieuwe liefde! 

View post on Instagram
 

 

Een beetje jaloers

Oké, een beetje jaloers zijn we wel op deze prachtige dame. Toch zijn we blij dat ook Norris zijn dekseltje heeft gevonden en ze zien er dolgelukkig uit. De romantiek spat van de foto die genomen is in de woestijn van Dubai. Hij beschrijft zijn liefje onder de foto als ‘My sunshine‘. Aahw! Het lijkt erop dat Norris al iemand heeft gevonden die in staat is om zijn hartje te lijmen, too bad for us! Toch zijn we erg blij voor hen en hopen we dat ze heel gelukkig worden samen.   

Lees ook:

Deze knappe mannen rijden mee in de Formule 1 (en ze zijn bijna allemaal nog vrijgezel)

VIDEO: dit zijn de meest toffe momenten van de hotte coureur Max Verstappen

 

 

Beeld: Instagram