Films & Series

Deze nieuwe must watch serie is een mix tussen Élite en Gossip Girl

Wij zijn groot fan van Gossip Girl en Élite, maar na deze series al vijf keer te hebben gezien en nu we allemaal nu wel weten hoe het met Dan en Serena eindigt… Is het tijd voor iets nieuws en daarom moeten we de nieuwe serie Rebelde echt kijken. Rebelde is een mix tussen Gossip Girl en Élite, dus grote kans dat dit jouw nieuwe verslaving wordt! 

Rebelde is een mix tussen Gossip Girl en Élite 

Rebelde is de nieuwe Spaanse serie van het moment, die 5 januari op Netflix is verschenen. De serie gaat net als bij Gossip Girl en Élite over het leven van tieners op een privéschool, maar net als daar is niet iedereen rijk en heeft iedereen zijn eigen problemen. Toch onderscheidt de serie zich wel van Gossip Girl en Élite, want in Rebelde gaat het heel veel over muziek en daarom doen de leerlingen  dan ook mee aan Battle of the Bands, waarbij de zes hoofdrolspelers uit de serie samen de band vormen. 

De cast komt je waarschijnlijk helemaal niet bekend voor, maar als je even wat research doet gaat dit zeker veranderen, want stuk voor stuk hebben zij allemaal miljoenen volgers op the gram. Zo bestaat de cast namelijk uit: Azul Gauita, Giovanna Grigio, Franco, Masini, Sergio Mayer Mori, Andrea Chaparro, Jerónimo Cantillo en vooral die laatste is heel erg hot

View post on Instagram
 

Enige drama is ook aanwezig

Maar er is natuurlijk ook de enige drama in de serie, zo zijn de rijke leerlingen het er namelijk niet mee eens dat de ‘armere’ kinderen ook naar de privéschool kunnen en daarom doen zij er als geheime organisatie La Logia dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat de arme leerlingen vertrekken. Zal hen dit lukken en wie zitten er precies achter La Logia? Het is een strijd om wie zij kunnen vertrouwen en wie niet. Kortom; zeker het kijken waard en wil jij alvast een voorproefje krijgen van de serie, check dan de trailer hieronder! 

Watch on YouTube

Lees ook:

Dit is alles wat jij wil weten over glijmiddel

Deze goede voornemens moet ieder stel eigenlijk hebben voor 2022

Must reads 👀