Love

Deze goede voornemens moet ieder stel eigenlijk hebben voor 2022

Oef, 2021.. Wat was het een jaar en dat hebben jullie toch weer samen overleefd. Jullie gaan natuurlijk fris en fruitig het nieuwe jaar in, maar een aantal goede voornemens voor jullie relatie kunnen geen kwaad en zorgen juist voor een nog betere relatie. Dus schrap dat sporten en dat gezonder eten van je lijstje, want dat doen we toch niet. En voeg juist deze punten voor je relatie toe!

Deze goede voornemens moet ieder stel hebben

Laat alle ruzies en discussies die jullie het afgelopen jaar hebben gehad achter in 2021 en begin het jaar met een schone lei. Hoe kun je dit beter doen dan een aantal goede voornemens samen te maken? Lees snel verder, want deze goede voornemens moet ieder stel hebben! 

Focus je op wat er goed gaat en wat beter kan

Grote kans dat jullie het niet altijd even gezellig hebben gehad het afgelopen jaar, omdat je door alle maatregelen echt enorm op elkaars lip zat en je eigenlijk op elkaar bent aangewezen. Dat is meer dan logisch en hier moeten jullie over praten. Zo kunnen jullie bijvoorbeeld met elkaar bespreken wat er al heel erg goed gaat in jullie relatie en waar jullie dankbaar voor zijn. Maar zo kunnen jullie ook bespreken waar jullie het komende jaar graag samen aan willen werken. Zoals het spannend houden in de slaapkamer, communicatie of toch echt het initiatief nemen in de relatie. Zolang jullie alles bespreken komt het helemaal goed, want je weet wat ze zeggen hè: communication is key...

Altijd maar die financiën

Financiën, het is nooit leuk en het kan veel druk op je relatie leggen, omdat je het snel oneens bent over aankopen. Zo wil jij bijvoorbeeld graag een nieuw jurkje kopen, maar vindt je partner dit zonde van het geld gezien je al tien jurkjes in de kast hebt hangen. Dit soort situaties wil je natuurlijk niet en dat kun je voorkomen door met elkaar in gesprek te gaan. Zo kan je wat betreft financiën doelen stellen voor het aankomende jaar. Zo kun jullie bespreken hoeveel jullie per maand willen gaan sparen of hoe snel jullie samen een huis willen kopen. Hierdoor ontstaan er geen ruzies en hebben jullie evengoed allebei vrijheid! 

Ook als individu gelukkig zijn

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je de laatste tijd mega gelukkig in je relatie bent, maar dat je nog niet zo gelukkig als persoon bent als je zou willen zijn en zulke dingen zijn ook heel erg belangrijk om met je partner te bespreken. Zo zou je doelen voor jezelf kunnen stellen, wat er op zijn beurt weer voor zorgt dat jij ook gelukkiger wordt in jullie relatie. Zou je bijvoorbeeld alleen een reis willen maken of heb je soms liever wat meer tijd voor jezelf? Spreek dat dan uit en dan kan jouw lover je door en door steunen!  

Lees ook: 

Wil je een goede relatie? Dan moet je het minimaal zovaak per jaar doen

5 x waarom sarcastische vrouwen mega aantrekkelijk zijn