News

Milou van Temptation Island is onherkenbaar na kappersbezoek

Ondertussen al drie seizoenen geleden, maar de beauty Milou van Temptation Island 2019 zit echt nog goed in ons geheugen. Die lange, prachtige, blonde lokken zijn niet makkelijk te vergeten en met haar connectie met Jietse zorgde ze voor een leuk seizoen! Nu heeft ze dus een nieuw kapsel en is ze niet meer te herkennen! Wat vinden jullie van haar nieuwe look?

Milou van Temptation Island is onherkenbaar na kappersbezoek

Tijdens haar deelname in 2019 ging ze de ultieme relatietest aan met haar toenmalige vriend Heikki. Het werd even spannend of ze wel met Heikki naar huis zou gaan, want ze kreeg een goede klik met Jietse. Maar goed; Milou verliet het eiland gewoon met Heikki, ondanks dat de twee kort na het avontuur toch uit elkaar gingen. Nu heeft de beauty dus een nieuwe vriend én een nieuw kapsel.

New hair, new Milou

Na haar bezoekje aan de kapper deelde Milou haar nieuwe kapsel trouw met haar volgers. Dat had ze achteraf beter niet kunnen doen, want haar volgers zijn niet echt fan van haar nieuwe haar. Bij de gedeelde foto stond een poll waarbij zij vroeg of haar nieuwe kapsel geslaagd was. Maar liefst 79% procent van haar volgerst stemde ‘nee’. Ouch!

Lees ook: 

Oh, oh: is het over tussen Monica Geuze en Robbert?

Irritant; deze dingen maak jij als vegan altijd mee