Celebs

Juice: deze oud-deelnemer van the Bachelorette doet mee aan MAFS

Eindelijk kunnen we weer genieten van een nieuw seizoen Married At First Sight! eEn wat ons meteen opviel, is dat er een oude bekende mee doet. Joep uit The Bachelorette met Gaby Blaaser is namelijk kandidaat…

Joep uit The Bachelorette doet mee aan Married At First Sight
 

Je zal wel even moeten nadenken wie Joep ook alweer is, want tijdens The Bachelorette lag hij er al vrij snel uit en ging hij niet met Gaby Blaaser mee naar huis. En als we het verhaal van Joep uit een eerder interview dan ook mogen geloven hadden hij en Gaby echt wel leuke gesprekken als de camera’s uit waren, maar als de camera’s dan weer gingen draaien was het gesprek veel gemaakter. Dat was echt niks voor hem omdat hij vooral zichzelf wil zijn op tv en na deze mislukte poging heeft Joep zich nu dus opgeven voor het programma Married At First Sight, waarbij hij door de wetenschap is gematched met een vreemde waarmee hij direct in het huwelijksbootje stapt. En dus ook meteen compleet zichzelf moet zijn! 

De nieuwe formule van Married At First Sight 

Maar voor wie dacht dat dit een seizoen zal worden als tevoren, die heeft het mis! Want Married At First Sight gaat het dit jaar een beetje anders doen en legt dit seizoen vooral wat meer de aandacht op het trouwfeest, de honeymoon en het samenwonen. In plaats van op de voorbereidingen voor de bruiloft en dat vinden wij eigenlijk best wel positief, want zeg nou zelf; de honeymoon met de nodige frustraties is natuurlijk wel echt het allerleukste om te zien! Wij kunnen niet wachten om de volgende aflevering te bingewatchen en zijn al helemaal fan van dit seizoen… Maar mocht je de eerste aflevering van gisteren nou gemist hebben? No worries, je kan de afleveringen namelijk allemaal terug kijken via Videoland! 

Lees ook: 

5 x waarom jij geghost wordt door je date

5 x waarom sarcastische vrouwen mega aantrekkelijk zijn

Beeld: Jean-Pierre Fourie