Astrologie

Dit kapsel past het beste bij je volgens jouw sterrenbeeld

sterrenbeeld-kapsels

Ben jij toe aan een nieuw kapsel, maar heb je geen idee wat jou staat? Good news for you! Je kunt namelijk op basis van je sterrenbeeld jouw kapsel bepalen. Het staat dan niet alleen goed, maar het past ook helemaal bij jouw persoonlijkheid. Dus gooi die haren maar los!

Steenbok (22 december – 19 januari)

Collar bone short

Steenbokken zijn praktisch ingesteld en houden van loyaliteit en tradities. Dit kapsel komt tot aan het sleutelbeen en is daarom het perfecte compromis als je je haar korter wil knippen, maar toch nog de mogelijkheid wil hebben om het vast te kunnen doen.

Waterman (20 januari – 18 februari)

No style

Watermannen omarmen het haar dat ze al hebben. Ze houden wel van trends, maar ze hechten niet veel waarde aan het hebben van het nieuwste, hipste kapsel. Dus heb jij krullen? Probeer het dan niet teveel te stijlen en celebrate je natuurlijke textuur!

Vissen (19 februari – 20 maart)

Bangs

Vissen zitten vol empathie en ze zijn altijd vriendelijk en beleefd. Daarom is een pony perfect voor de Vissen! Dit kapsel zorgt er namelijk voor dat je gezicht wat zachter wordt. En dat weerspiegelt jouw persoonlijkheid perfect!

Ram (21 maart – 19 april)

Messy hair

Rammen don’t care! Rammen zijn impulsief en dat straalt natuurlijk door in het kapsel. Schuin afgesneden lokken, rommelige kapsels (zoals een messy bun) en highlights is waar een Ram zich het fijnst bij voelt.

Stier (20 april – 20 mei)

Mid-length

Stieren staan vaak sterk in hun schoenen en ze staan bekend als betrouwbaar en liefdevol. Stieren houden van stijlen die tijdloos en chic zijn, en het mid-lengte kapsel is dan de perfecte keuze. Het kan vast zonder dat er haren uitvallen en ook los kan jij je glanzende lokken laten zien. Best of both worlds!

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

French girl bob

Tweelingen zijn niet snel bang en vinden het leuk om te experimenteren met haarstijlen- en kleuren. De French Girl Bob staat chic en speels. Wel is een bob een grote verandering en we raden je ook sterk aan hier een kapper voor te bezoeken.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Curtain bangs

Kreeften zijn zorgzaam, lief en ambitieus. Curtain bangs zijn daarom het kapsel voor de kreeft. Het staat niet alleen schattig, maar met behulp van de krultang ook super sexy. Perfect voor een avondje uit!

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Extensions

Leeuwen zijn krachtig, opvallend en hebben een open geest. En niet te vergeten: ze hebben manen. Daarom zijn extensions perfect voor de leeuw. Zo kan je heerlijk wapperen in de wind met je lange haar. Je bent ten slotte de Queen van de jungle 😉

Maagd (23 augustus – 22 september)

Short Bob

Maagden zijn creatieve, hardwerkende mensen die houden van rust en regelmaat. Een strakke bob is precies wat iemand met sterrenbeeld Maagd nodig heeft.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Wavy long

Weegschalen stralen iets zachts uit maar ze zijn vaak erg diplomatiek en tactvol. Een lang golvend kapsel is je dus op het lijf geschreven! De opties met lang haar zijn oneindig: opsteken, vlechten, stijlen of krullen. So glamorous!

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Sliced Bob

Schorpioenen zijn krachtig, vastberaden, dominant en intuītief. Geen verrassing dus, dat dit sterrenbeeld ook een stijlvolle en krachtige look aankan. De perfecte haarstijl voor de Schorpioen is dan ook de sliced bob.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Pixicut

Boogschutters zijn positief, intelligent en ze waarderen vrijheid enorm. Ze trekken zich niet veel aan van de mening van anderen en kunnen daarom wel eens verrassend uit de hoek komen. Voelen ze de drang om al hun haar er af te knippen? Dan doen ze dat gewoon! Een Boogschutter kan alles hebben en zal elke haarstijl rocken.

Beeld: instagram @matildadjerf