Beauty

Deze nailart trends wil jij ergens dit jaar sowieso uitproberen

New year, new me! 2022 gaat het jaar zijn waar we (hopelijk) afscheid gaan nemen van de nieuwe lockdown. We kijken nu al uit naar het moment dat alles open gaat, en onze nagels zullen daar ook wel blij mee zijn. Ze hebben het afgelopen jaar veel te verduren gehad en dus mogen ze wel even verwend worden. Om je alvast een beetje inspiratie te geven hebben wij de nailart trends van 2022 op een rijtje gezet. 

French Manicure

Yes!! De French manicure blijft ook dit jaar weer populair. Je kunt alle kanten op met een French manicure, en het zo gek maken als je wilt. Kijk bijvoorbeeld naar deze paarse variatie, so pretty

Ruitjes

Niet alleen op het gebied van mode maar ook op het gebied van nailart komen ruitjes weer helemaal in. Het is misschien wat lastiger om het netjes te krijgen, maar cute is het zeker!

Verschillende designs

Waarom zou je alle nagels dezelfde kleur geven als je ze ook verschillend kan maken? Het ziet er speels uit en het is een echte eyecatcher!   

Bloemen

Dat we midden in de winter zitten hoeft niet te betekenen dat onze nagels er niet zomers uit mogen zien. Met een bloemen design fleuren jou nagels helemaal op. Ga voor pastelkleuren of juist voor zwart-wit. Hello flowerpower!

Smiley

Met deze nagels kom jij zo weer over je winterdip heen! Ook Dua Lipa en Harry Styles zijn helemaal fan van deze nailart. Smileee!

Velvet

Velvet nagels waren een hit tijdens de feestdagen, maar het is ook perfect om in 2022 aan de slag hiermee te gaan. Probeer wel de aandacht te leggen op de tip van je nagels.

Swirl

Deze trend ziet er niet alleen geweldig uit, het is ook nog eens super easy om te maken! Alles wat je nodig hebt, is een klein penseel en metallic goud en helder witte nagellak.

 

Lees ook:

8 tips om bobbels in je nagellak te voorkomen

10 x voeding waar jij shiny hair en lange nagels van krijgt

 

Bron: BeautifyBeeld: Instagram