Films & Series

Klaar voor After-film ‘After Ever Happy’? Dit is alles wat wij weten

Wij zijn obsessed met de After-films en kunnen dan ook niet wachten tot we van een nieuw deel kunnen genieten. Heb jij dat ook? Dan hebben wij mega goed nieuws voor je; er komt namelijk sneller een nieuw deel van de films uit dan je denkt en dit is dan ook alles wat we weten over After Ever Happy….

Alles wat we weten over After Ever Happy 

Er is al heel wat bekend over After Ever Happy en dus ook dat dit het laatste deel van de After-films zal gaan worden. Super sad, maar wij zijn mega benieuwd of Tessa en Hardin bij elkaar zullen blijven of dat zij toch hun eigen weg gaan. In de film brengt een onthulling uit Hardin zijn verleden hem namelijk enorm van slag en ook Tessa heeft het een en ander te verwerken. Zo is zij niet meer het lieve meisje als dat ze was toen zij Hardin leerde kennen en hoe meer er naar boven komt over Hardin zijn verleden, hoe meer iedereen afstand van hem neemt. Tessa is de enige die hem begrijpt en kan kalmeren, maar de twijfels beginnen bij haar wel te komen over of zij hem wel zou kunnen redden zonder zichzelf te verliezen. Ze proberen het echt samen, maar of ze het samen zullen redden… Wij betwijfelen het! 

Wanneer komt After Ever Happy uit? 
 

We moeten nog wel eventjes op de film wachten, maar gelukkig duurt het geen jaren meer. Zo is de releasedatum van After Ever Happy namelijk op 25 augustus 2022. Dus zet het in je agenda en check alvast de trailer girls! Hierin is namelijk te zien dat de spanningen hoog op lopen tussen Tessa en Hardin… Mocht je nou in de tussentijd niets te doen hebben? Pak er dan een kleedje en een warme chocomelk bij en bingewatch de eerdere drie delen van After! 

Watch on YouTube

Lees ook:

Dit zijn de redenen waarom vaak de knapste meisjes juist single zijn

Oh, oh: zoveel roddelen we blijkbaar op een dag

Must reads 👀