Love

Eerste date? Dan moet je deze vier plekken sowieso vermijden

De eerste date is al mega spannend op zich en dan moet je ook nog eens een geschikte locatie uitkiezen, wat de nodige dilemma’s met zich mee brengt. Want wat jou misschien heel erg leuk lijkt, vindt hij wellicht niet zo’n goed idee. Kortom; als je nog twijfelt over de locatie van de eerste date, vermijd dan vooral deze plekken!  

Deze plekken moet je sowieso vermijden tijdens een eerste date

Een eerste date verloopt nooit vlekkeloos, maar je kan het wel minder ongemakkelijk maken door sowieso niet op deze plekken af te spreken… 

Een diner met familie

Het klinkt voor jou misschien mega gezellig om je date mee te nemen naar een familiediner met je ouders en al je broers of zussen, zodat ze elkaar meteen kunnen leren kennen. Maar het is wel heel voor de hand liggend dat je dit dus vooral niet moet doen tijdens de eerste date. De eerste date gaat er namelijk om dat jullie elkaar beter leren kennen en niet zijn potentiële schoonfamilie. Ga voor een grote slagingskans van de date gewoon gezellig samen uit eten!  

Bij je ouders op de bank

Nog erger, de eerste date bij je ouders op de bank. We get it, nu alles op slot is.. En als je nog thuis woont zijn er niet zoveel opties voor een eerste date. Maar alles is beter dan bij je ouders op de bank, zo zou je bijvoorbeeld een wandeling samen kunnen maken of kunnen gaan schaatsen. Wedden dat dat ook mega romantisch is!    

De bioscoop

Twee uur lang naar een scherm staren en niet met elkaar kunnen kletsen klinkt niet echt als een gezellige date, toch? Vermijd daarom vooral de bioscoop, want hoe veilig het misschien ook is, het is niet echt goed voor de sfeer en aan het einde van de date ben je nog niks van hem te weten te komen.

Een all you can eat restaurant 

Een all you can eat restaurant is heerlijk, de hele avond je unlimited volproppen met sushi en patat in zo min mogelijk tijd. Dit klinkt fantastisch, maar voor een eerste date is het een catastrofe. Het is namelijk niet echt charmant om te zitten proppen en je je broek op de vreetstand moet openritsen… Oei!   

Lees ook: 

OMG, yes: deze chocolate chip oliebollen met salted caramel zijn perfect voor NYE

Chocolademelk maken: dit zijn 4x de lekkerste recepten