Love

Deze vier plekken moet je altijd vermijden op de eerste date

eerste-date-sterrenbeeld

Een eerste date is altijd spannend, het verloopt nooit vlekkeloos en kan heel wat stress met zich meebrengen.  Je maakt het al een heel stuk minder ongemakkelijk als je goed nadenkt over de date-locatie. Déze vier plekken moet je altijd vermijden op de eerste date! 

1. Familiediner

Het klinkt voor jou misschien gezellig om je date mee te nemen naar een familiediner met je ouders en al je broers of zussen, zodat ze elkaar meteen kunnen leren kennen. Maar het is wel heel voor de hand liggend dat je dit dus vooral niet moet doen tijdens de eerste date. De eerste date gaat er namelijk om dat jullie elkaar beter leren kennen en niet zijn potentiële schoonfamilie. Ga voor een grote slagingskans van de date gewoon gezellig samen uit eten!

2. Met je ouders

Nog erger, de eerste date bij je ouders op de bank. Als je nog thuis woont zijn er niet zoveel opties voor een eerste date. Maar alles is beter dan bij je ouders op de bank! Zo zou je bijvoorbeeld een wandeling samen kunnen maken of kunnen gaan schaatsen. Wedden dat dat ook romantisch is!

3. Bioscoop

Twee uur lang naar een scherm staren en niet met elkaar kunnen kletsen klinkt niet echt als een gezellige date, toch? Vermijd daarom vooral de bioscoop, want hoe veilig het misschien ook is, het is niet echt goed voor de sfeer en aan het einde van de date ben je nog niks van hem te weten te komen.

Lees ook:
Love it! Deze vier date ideeën zijn mega leuk én ook nog eens budget proof

4. All you can eat

Een all you can eat restaurant is heerlijk, de hele avond je unlimited volproppen met sushi en patat in zo min mogelijk tijd. Dit klinkt fantastisch, maar voor een eerste date is het een catastrofe. Het is namelijk niet echt charmant om te zitten proppen en je je broek op de vreetstand moet openritsen… Oei!

Beeld: pinterest