Lifestyle

Doet je partner deze dingen? Dan is hij of zij je trouw

Tuurlijk verzekeren onderstaande dingen je niet van een trouwe hond als vriend(in), maar als je de meeste hiervan kunt afvinken weet je in ieder geval wel dat hij of zij het allerbeste met je voor heeft. En van je houdt. En om die reden waarschijnlijk gewoon niet vreemdgaat. 

Aan deze dingen die je partner doet kan je merken of hij of zij je trouw is

En, hoeveel van de onderstaande punten kan jij er afvinken? Dan weet je in ieder geval zeker dat de kans op een misstap bij hem of haar bijna nihil is.

1. Je krijgt genoeg bevestiging

Als jullie bij elkaar zijn, wordt er enorm veel geknuffeld en vliegen de woorden ‘ik hou van je’ en ‘ik ben gek op jou’ je om de oren. 

2. Hij of zij houdt zich aan de afspraken

Heeft je partner beloofd om een avondje voor je vrij te houden? Dan doet hij of zij dit dus ook. En daaraan kan je merken dat je een belangrijke prioriteit in zijn of haar leven bent.

3. Je partner is generous in de slaapkamer

Jup, dat hoogtepunt van jou moet er ook absoluut komen. Het is belangrijk dat jullie het allebei naar jullie zin hebben. Als hij of zij ook veel bezig is met het jou naar de zin maken, zit je gebakken.

4. Je partner gaat goed om met je vriendinnen

Hij of zij vindt al je vriendinnen megachill en kan er dan ook goed mee opschieten. Maar wel met mate, want de persoon in kwestie weet ook wel dat er grenzen zijn.

5. Hij of zij luistert naar je problemen

Als er één red flag is waar we je voor willen behoeden, is het wel het wegwuiven van problemen. Doet je partner dit niet, en luistert hij of zij constant goed naar je? Dan zit jij goed.

6. Er wordt in de ‘wij’-vorm gepraat

Ah, we sluiten even af met de belangrijkste. Merk je dat je partner na verloop van tijd, in plaats van in de ik-vorm, meer in de wij-vorm gaat praten? Dan weet je absoluut dat het goed zit en dat het rijden van een scheve schaats echt niet zo snel gaat gebeuren. 

 

Lees ook:

Samen met je partner dutjes doen is hartstikke goed voor jullie relatie

Deze sterrenbeelden kosten je iets meer moeite in een relatie