Love

Deze vier fasen herkennen we allemaal als we onze ex met een nieuwe partner zien

Of het nou een week geleden of drie jaar geleden is uitgegaan met je ex, het is nooit leuk om hem of haar weer tegen te komen met een ander. Dat komt vaak doordat je toch nog een beetje gevoelens over hebt voor de persoon in kwestie, maar dat is ook hartstikke normaal. Gevoelens voor iemand die je zo hebt liefgehad gaan immers niet zomaar weg. Toch? Maar goed, we gaan in ieder geval allemaal onderstaande vier fasen door als we onze ex met een nieuw iemand tegen komen. Herkenbaar!

Vier fasen die je doormaakt als je je ex met een nieuwe partner ziet

Bij de onderstaande vier fasen is het vooral belangrijk dat je even eerlijk tegen jezelf blijft, want we weten allemaal dat we dit soort dingen voelen als we onze ex met een nieuwe partner tegenkomen. Toch?

1. Gad-ver. Barf.

Het is absoluut niet raar als je een enigszins misselijk gevoel krijgt als je je ex met iemand anders tegenkomt. 

2. Ha. Ik ben dus echt veel knapper.

Onbewust (of hartstikke bewust) ga je vergelijken en af en toe ben je er dan gewoon volledig van overtuigd dat jij veel knapper bent. Dit maakt het hele gedoe veel makkelijker voor je en geeft je een boost aan zelfvertrouwen.

3. Ik MOET nu m’n bestie appen

Ja, tuurlijk ga je na die verschrikkelijke ontmoeting meteen je beste vriend of vriendin appen. Die kan namelijk precies hetzelfde zeggen als bij punt 1 en 2. They always have your back.

4. Één grote error

Naast het feit dat je niet snapt waarom je ex met zo’n iemand samen is en vooral omdat jij gewoonweg veel knapper en leuker bent, snap je op dat moment sowieso weinig van het leven. Je moet even wennen aan de situatie en deze enorme error te boven komen.

Lees ook:

Oh, no: 5 redenen waarom jij niet meer met je ex naar bed moet gaan

Dit zijn de raarste dingen die tegen jullie zijn gezegd tijdens de daad