Travel

Weekendje weg? Hier moet je heen!

Het jaar is bijna ten einde en wat hebben we het weer druk gehad. We zouden wel een weekendje weg kunnen gebruiken! We kunnen begrijpen dat je niet weet waar je nog heen kan tijdens een lockdown. Daarom hebben wij vijf plekken op een rijtje gezet waar jij het weekend kan spenderen. Time to relax!

Citytrip

Een citytrip is de perfecte manier om even tot rust te komen! Ga een weekendje naar Leiden of Maastricht en verken de stad. Vooral in het najaar en rond de kerstperiode is Maastricht één van de leukste steden voor een weekendje weg in Nederland. Toerist in eigen land! 

View post on Instagram
 

Kerstmarkt

Oké, we weten dat Kerst inmiddels voorbij is maar je kan de kerstmarkt tot het nieuwe jaar bezoeken! Je kunt in Nederland naar de kerstmarkt gaan, maar ook in Duitsland zijn hele mooie, grote en sfeervolle kerstmarkten. Maak er een weekendje weg van met je lover of best friend en je laadt weer helemaal opAuf wiedersehen stress! 

View post on Instagram
 

Veluwe glamping

De Veluwe is een heel groot natuurgebied in de provincie Gelderland. Het heeft prachtige wandelroutes en je zou er zelfs wat wild kunnen spotten. Wil je graag in de natuur overnachten? Dan kun je ervoor kiezen om te glampen (glamorous camping) op de Veluwe. Zo kom je helemaal tot rust! 

View post on Instagram
 

Overnachten in een tiny house

We love tiny houses! Met maar 30 vierkante meter heb je alles wat je nodig hebt om te wonen. Klinkt goed maar voor de meeste is een weekendje in een tiny house meer dan genoeg. Gelukkig kun je in de provincie Zeeland een tiny house huren aan zee. Je kunt heerlijke wandelingen maken over het strand en wie weet word je wel geinspireerd door het tiny wonen 😉 

View post on Instagram
 

Boomhut Drenthe

Wilde jij vroeger ook altijd een boomhut als slaapkamer hebben? Dan hebben wij geweldig nieuws. Je kunt namelijk in Drenthe een weekendje overnachten in een echt boomhutvilla! De boomhut is van alle gemakken voorzien en vooral in de zomer is het uitzicht op de bloemen adembenemend mooi. Meer in de natuur kun je niet zitten! 

View post on Instagram
 

 

Lees ook:

Dit zijn de beste plekken voor een weekendje weg in Nederland

Dit zijn de drie leukste Tiny Houses in Nederland

 

Beeld: Instagram