Travel

Dit zijn de meest zieke luxe vakantiebestemmingen waar jij absoluut heen wil

Ja, we weten dat we momenteel even geen kant op kunnen. Toch is het altijd belangrijk om te blijven dromen, en wij dromen graag dat we zwemmen in het geld en daardoor naar deze be-la-chelijk dure en luxe oorden kunnen gaan gedurende onze volgende vakantie. Ga je mee?

Deze luxe vakantiebestemmingen wil jij absoluut bezoeken

Natuurlijk is een reisje met je ouders naar de camping in Zuid-Frankrijk ook leuk, maar deze ontzettend luxe vakantiebestemmingen gaan absoluut op ons lijstje met droomdestinations. 

Bora Bora

Ja, we beginnen met één van de mooiste bestemmingen: Bora Bora. Tussen twee vulkanen ligt het turquoise water van Bora Bora. Met prachtige witte stranden en de meest luxueuze resorts vermaak jij je hier prima. Enkeltje voor je honeymoon, misschien?

 

Monaco

Toch nog een beetje Frankrijk, maar dan zeker niet in een tent of met je ouders. Dit is het op één na kleinste land ter wereld, en je vindt hier de meest extravagante hotels en belachelijk dure auto’s. Misschien kan je hier nog wel een fijne man oppikken? 

 

Bali

Tuurlijk mag het eiland van de Goden niet missen in deze lijst. In het Zuiden vind je de mooiste stranden met azuurblauw water en parelwit zand. In het binnenland heb je echter de meest prachtige rijstvelden en natuur. Surflesje en daarna een flinke wandeling in het groen, dus?

 

De Malediven

En door naar de volgende enorm luxe vakantiebestemming: de Malediven. Hier gaan niet voor niets megaveel stelletjes heen als ze hun honeymoon vieren. Enorm zacht, wit zand aan je voeten en turquoise, doorzichtig water voor de nodige verfrissing. Wil je al gaan? Wij wel, in ieder geval.

 

Singapore

Voor de mensen die niet per se behoefte hebben aan hagelwitte zandstranden en azuurblauw water, hebben we allereerst de vraag ‘wat is er mis met je?’ Mocht je daarna nog behoefte hebben aan een stad met luxe, dan kunnen we je Singapore aanraden. Het is een mega chique stad met de beste restaurants en winkels. 

 

Lees ook:

Het Steenbokken-seizoen is hier! Dit is wat het voor jou betekent

Met deze TikTok-hacks zet jij straks als een pro jouw eyeliner