Films & Series

OMG: komt er een crossover met Emily in Paris en You?

Uiteraard zijn we allang klaar met You en sinds gisteren zijn we druk bezig met het tweede seizoen van Emily in Paris. En heel toevallig lijkt het erop dat Emily in Paris verdergaat waar You is gebleven. Komt er dan toch een crossover

Een crossover met Emily in Paris en You?

Warning, spoiler alert!! Het lijkt er dus op dat Emily in Paris verdergaat waar You eindigde. Onze geliefde lead characters bevinden zich op een romantisch kruispunt, in dezelfde stad en op hetzelfde moment. Is dit een toeval?

Crossover

Even een korte refresher, aan het einde van dit seizoen van You zien we dat Joe verhuist naar Parijs om de liefde van zijn leven terug te zien. Waar Joe deze liefdes allemaal vandaan haalt, weten we ook niet. Bij Emily in Paris zagen we in het eerste seizoen dat Emily in tweestrijd zat tussen haar secret romance Gabriel en haar vriendschap met Camille. Het lijkt erop dat Joe en Emily best veel gemeen hebben en de oplettende kijkers spotten ook een hint in beide series, die er wel eens op zou kunnen wijzen dat Joe en Emily elkaars paden kruisen. Oh my god a crossover!

Dé hint

Maar wat is de hint dan, zien we jullie afvragen. Dat is dus de vrouw voor wie Joe helemaal naar Parijs is afgereist, Marianne. In het tweede seizoen van Emily in Paris vraagt Emily advies aan haar Franse vrienden en collega Luke deelt een belangrijke levensles: ‘’Verspil geen tijd aan meisjes en denk niet aan Marianne nummer 1 of Marianne nummer 2. Ga nooit uit met een vrouw die Marianne heet. Nooit.’’ Toeval of toch gepland? 

Nieuw seizoen

Het zou ons niks verbazen als Joe dus wat langer in Parijs verblijft en dus misschien wel Emily tegenkomt. De schrijver van You vertelde als eens eerder dat ze hoopte op een seizoen waar de serie zich bevindt in Frankrijk.  

bron: Grazia

Lees ook:

Yehes: dit is wanneer we After We Fell kunnen streamen

No way: zijn dit de nieuwe koppels die meedoen aan Temptation Island?