Love

Uiterlijk het meest belangrijk? Deze vijf dingen doen er veel meer toe

Wij denken vaak dat mannen altijd vallen op vrouwen als Romee Strijd en Doutzen Kroes, maar blijkbaar vinden mannen het uiterlijk van de vrouw helemaal niet zo belangrijk en doen deze vijf dingen er veel meer toe… Lees snel verder, want dit moet je echt weten!

Deze vijf dingen zijn veel belangrijker dan het uiterlijk

Tuurlijk vinden mannen het belangrijk dat ze zich aangetrokken voelen tot een vrouw, maar dat betekent niet dat uiterlijk het allerbelangrijkste is voor een man. Het gaat hen namelijk om veel meer dan het uiterlijk en deze vijf dingen vinden mannen dan ook megabelangrijk! 

Je innerlijk is het belangrijkste

Geen enkele man zit op een prachtige vrouw met een kil en gemeen karakter te wachten, en daarom is jouw karakter dan ook het allerbelangrijkste. Je innerlijk is namelijk waar jouw vriend zijn hele leven mee moet dealen, aangezien jullie het straks als jullie rimpelig en oud zijn ook nog gezellig samen met hebben, right

Miss independent 

Mannen houden van een vrouw die onafhankelijk is en dat betekent natuurlijk niet dat je nooit om hulp mag vragen. Nee, joh. Het gaat erom dat mannen ook gesteld zijn op hun alone time en dat ze het redelijk irritant vinden als een vrouw de hele dag om hun heen aan het hangen is en alleen maar aandacht nodig heeft. Dus; als je vriend aangeeft even te willen gamen, ga dan even lekker een boek lezen of een serie kijken op Netflix, want tijd alleen is ook chill. 

De gesprekken die hij met je kan voeren

Mega knap maar geen enkel intellectueel gesprek mee te voeren? Dat is echt iets waar mannen op af knappen. Dus hou het niet te oppervlakkig en ga ook een keer de diepte met hem in. Mannen vinden het namelijk belangrijk dat jij weet wat er speelt in de wereld en dat je weet waar jij voor staat. Kortom; de beauty and the brains dus! 

Hoe je mensen behandelt

Hoe jij mensen behandelt is voor een man heel erg belangrijk, dit zegt namelijk heel erg veel over je karakter. Want hoe fijn is het als hij je met een gerust hart aan zijn familie kan voorstellen en niet bang hoeft te zijn dat je onbeleefd bent of te verlegen? Zet dus een extra stapje voor als je zijn familie gaat ontmoeten en wees geïnteresseerd, want bonding met hun familie vinden mannen ook mega belangrijk!   

Humor is ook erg belangrijk

Je hoeft geen moppen uit je mouw te kunnen schudden als een cabaretier, maar het is wel leuk als je om zijn grapjes kunt lachen en niet begint te mokken als hij de zoveelste slechte grap maakt. Mannen zijn namelijk gek op een vrouw met humor en één waar ze mee kunnen lachen! 

Lees ook: 

Dit is hoe jij jezelf kan laten squirten (een stappenplan)

Handig: zo lang moet je dus wachten totdat je appt na een date