Love

Dit is hoe jij jezelf kan laten squirten (een stappenplan)

Squirten is iets wat veel vrouwen niet kunnen, en daar hoef je je dan ook helemaal niet voor te schamen. Maar je zou het wel een keer kunnen proberen, want met dit stappenplan kun je makkelijker squirten!  

Het is helemaal niet gek als je niet kunt squirten

Het is helemaal niet raar als je niet kunt squirten, want er is maar een klein gedeelte van de vrouwen die dit daadwerkelijk lukt. Tuurlijk kun je het gewoon een keertje uitproberen met het stappenplan, maar als het dan niet lukt moet je natuurlijk niet onzeker of bang worden. Het gaat er namelijk gewoon om dat jij een amazing orgasme krijgt en of je nou wel of niet squirt, dat maakt helemaal niet uit! 

It’s squirt-time

Mannen vinden het vaak mega opwindend als een vrouw squirt tijdens het klaarkomen, omdat zij op deze manier het idee hebben dat zij goed werk hebben geleverd. Maar wat is squirten nog eigenlijk en hoe laat je iemand squirten? Squirten is eigenlijk het spuiten van vocht uit de vagina als je klaarkomt. Want als je de G-spot stimuleert drukt dit tegen de blaas aan, waardoor jouw hersenen zeggen dat je moet plassen en dit zorgt ervoor dat je squirt… Iemand laten squirten is lastiger dan het klinkt, omdat het met het stimuleren van de G-spot te maken heeft, en die is soms nog best lastig te vinden. Maak je niet te druk, deze drie tips zullen je helpen met het squirten en als het niet lukt, jammer dan. Het gaat erom dat jij genot ervaart, right?  

orgasme

Stap 1: Neem de tijd en denk niet dat je binnen een paar seconden al aan het squirten bent van genot. Ga rustig liggen en doe anders zelfs aan een beetje voorspel waarbij jij jezelf aanraakt vooraf, zodat jij opgewonden en relaxed kunt beginnen. Oh ja, en denk niet te veel aan dat je moet squirten hè. Want niks moet, en zo lukt het waarschijnlijk helemaal niet meer! 

Stap 2: Vind de G-spot en begin met het zachtjes stimuleren, als dit fijn is, kun je het steeds harder en harder gaan doen totdat je klaarkomt. Mocht je deze nou niet kunnen vinden? De G-spot voelt hard aan en een voelt als het oppervlak van een golfbal of de huid van een sinaasappel.

Stap 3: And last but not least, om te kunnen squirten heb je geduld nodig dus ga er niet van uit dat het de eerste keer al lukt, want zo kun je alleen maar teleurgesteld raken als het niet lukt. En vergeet vooral niet om te genieten, want daar draait het toch eigenlijk om…  

Lees ook: 

Dit zijn de raarste fantasieën over een bedavontuurtje

Standje 69, maar dan staand? Dit is hoe je het doet

Must reads 👀