Lifestyle

Deze types herken jij sowieso tijdens het spel 30 seconds!

Ze is een supergrote influencer, bekend geworden door een sextape en staat bekend om haar enorme kont. Kim Kardashian, of course! De één is mega goed in dit spel en de ander heeft er wat moeite mee. Ben jij die fanatieke speler of degene die juist niks weet? Deze types herken jij sowieso tijdens het spelen van dit spel!

Types tijdens het spel 30 seconds die jij kan tegenkomen

Dit spel kan één van de frustrerende spellen zijn, maar is altijd wel leuk om te spelen met jouw vrienden of de familie. Lees hier welke types jij sowieso herkent tijdens het spelen van 30 seconds!

The sore loser

Maakt niet uit wat voor spel het is, maar deze persoon kan to-taal niet tegen zijn verlies. Zodra jij niet goed in een spel bent kan je beter maar ook niet samenwerken met deze persoon, want je krijgt gegarandeerd een shitload aan commentaar. Maakt niet uit hoe deze sore loser speelt, want het ligt toch wel aan de ander!

De allesweter

Deze persoon weet letterlijk alles, het is ongekend! Van de hoofdsteden tot celebs; geen feit is voor deze persoon vreemd. Met deze persoon zou je de overwinning al voor je zien, tot jij aan de beurt bent en niks weet. Maar goed, dat maakt ook niet uit; de allesweter zal wel een comeback maken voor jullie team.

De ik-weet-het-niet

De persoon die al niet té enthousiast was om mee te spelen, maar vervolgens ook bij elk antwoord ik weet het niet roept. Je ziet dat hoofd al met vraagtekens zodra het kaartje is gepakt en je raadt het al: ‘’Ik ken hier niks en niemand.’’ ROEP IETS, oh oh oh; de kans is groot dat wij stiekem ook één van zulke schreeuwende personen zijn.

De stresskip

Zodra die zandloper is omgedraaid kan je de paniek al zien. Deze persoon gooit alle woorden en personen door elkaar heen. De teamgenoten raken hierdoor ook in de stress, en voor je weet is alles en iedereen door elkaar aan het gillen. ‘’Ja, uhhhhhh, nee, nou deze persooon, uhhh.’’ Ja we weten deze persoon wel aan te wijzen zodra die zandloper is omgedraaid. 

De Kijk-eens-hoeveel-ik-kan-vertellen

Deze persoon gooit de hele biografie van de persoon en voor je het weet is de 30 seconde alweer over. Zo gedetailleerd dat het eigenlijk geen ander persoon kan zijn, maar dit is veel te moeilijk voor die 30 seconden die sowieso al te snel gaan. Twee woorden zijn meestal al genoeg!

Lees ook:

Zin in: hierover gaan de meeste ruzies tussen stelletjes tijdens Kerst

5 tips om erachter te komen of iemand liegt

Must reads 👀