Beauty

Uitproberen: met deze highlight-hack heb jij geen botox meer nodig in je gezicht

Als er iets is dat niet mag ontbreken in je make-up routine, dan is dat wel highlighter. Het brengt een prachtige glans aan, maar het kan ook je gezicht wat minder vermoeid maken. Maar dat is niet het enige wat je met highlighter kan doen. Het is namelijk ook mogelijk om je gezicht optisch een facelift te geven! Bye bye botox!  

Met deze highlight-hack heb jij geen botox meer nodig in je gezicht

Wiehoe! Er is een nieuwe trend op Tiktok te vinden: micro-highlighting. Deze trend bestaat al een tijdje, maar door nieuwe ontwikkelingen zijn er een paar dingen veranderd. Micro-highlighting houdt in dat je jouw gezicht een boost geeft zonder dat het super glanzend wordt. Dit kan je op verschillende manieren doen. Maar wij hebben een manier gevonden, die wel een heel bizar effect geeft.

Highlight-hack

Met deze TikTok hack kun je namelijk je gezicht een facelift geven! En nee, daar heb je geen naalden voor nodig. Pak een wit oogpotlood en breng vervolgens vier lijnen omhoog in het gezicht aan. Vervolgens blend je de harde lijnen oogpotlood tot er een mooi effect ontstaat. En voilá, je lijkt tien jaar jonger! 

TikTok

Natuurlijk hebben wij deze hack niet zelf bedacht. De hack komt van TikTokker @beauty_lana_ . Zij liet in een video zien hoe ze de highlighter trend uitprobeerde, en ze ging viraal. En wij snappen wel waarom! Het resultaat is namelijk echt prachtig. Wij gaan deze nieuwe trend zeker uitproberen, maar raden je ook aan om moeders deze tip te geven 😉 

@beauty_lana_

Восходящие линии 🔥##макияж ##этичноэстетично ##бьютидожути

♬ оригинальный звук – Александр Исаков

Lees ook:

Wow! Door dit huidgeheim ziet de 59-jarige Demi Moore er nog uit als 20

Wallen? Probeer deze TikTok-hack en ze verdwijnen als sneeuw voor de zon

Beeld: Instagram