Beauty

Wow! Door dit huidgeheim ziet de 59-jarige Demi Moore er nog uit als 20

We worden allemaal met de dag ouder, gelukkig maar! Maar helaas moeten we daar wel ons strakke babyhuidje voor inleveren. Tenminste, dat dachten wij. Tot we de no make-up selfie zagen van de 59-jarige Demi Moore, die er uitziet alsof ze twintig is. Benieuwd wat haar huidgeheim is? Lees snel verder! 

Wow! Door dit huidgeheim ziet de 59-jarige Demi Moore er nog uit als 20

De 59-jarige Demi Moore kennen we natuurlijk van de films Mr. Brooke en A Few Good Men. Ze is een geweldige actrice en zit al jaren in het vak. En dat is ook niet zo gek, als je bijna 60 bent. Haar carrière had wel een paar ups en downs maar ook die stressrimpels zijn nauwelijks te zien aan het huidje van Moore. 

Selfie

Afgelopen week postte Demi Moore een make-up loze selfie met de tekst ‘Early morning hot bath and meditation. Solitude and Wind Songs 🤍. Ze zit in bad en ze ziet er helemaal zen en ontspannen uit. Maar dat niet alleen… er is namelijk geen rimpel te zien in het gezicht van Demi. Wij zijn benieuwd naar haar geheim! Jullie ook?   

 

View post on Instagram
 

 

Het huidgeheim van Demi Moore

Het huidgeheim van Demi Moore heeft niks te maken met plastische chirurgie. Het echte geheim is veel simpeler en goedkoper dan dat: gezichtsverzorging! Demi zweert bij een goede verzorging voor haar huid en volgt al vanaf jongs af aan het advies van haar moeder op. Ze reinigt iedere dag uitgebreid haar gezicht en brengt daarna altijd een voedende crème aan. Wiehoe, zo simpel is het dus! So ladies, never skip you’re beauty routine!   

Lees ook:

Wallen? Probeer deze TikTok-hack en ze verdwijnen als sneeuw voor de zon

Dit is de beste huidverzorgingsroutine voor in de avond

 

 

Bron: Fem-femBeeld: Instagram