News

Er komt een Nederlandse Married At First Sight en je kan jezelf nog opgeven

Redactie

Okay, Married At First Sight was er natuurlijk al in Nederland, maar nog niet met de Australische insteek. En dit format komt nu dus ook naar Nederland! Wat er dus veranderd is is dat de koppels gelijk gaan samenwonen en wekelijks naar een diner moeten. Spannund!

Married At First Sight Australië komt naar Nederland!

Dit willen we natuurlijk zien! We waren al fan van deze versie van Married At First Sight, maar de Australische variant wordt dus beter en we can’t wait! Goed nieuws, de mannen kunnen zich nog opgeven.

Married At First Sight

Dit programma is een sociaal experiment waar mannen en vrouwen aan elkaar gekoppeld worden op basis van de wetenschap. Dus de gedeelde normen en waarden, interesses en de voorkeuren komen met elkaar overeen. De twee ontmoeten elkaar pas als ze daadwerkelijk gaan trouwen. In Nederland is dit experiment niet al te succesvol, maar er zijn wel stellen die nog steeds bij elkaar zijn! In Nederland zijn er dus al een aantal seizoenen opgenomen maar ze komen nu dus met de Australische insteek in het nieuwe seizoen.

Married At First Sight Australië

Blijkbaar heeft de insteek uit Australië veel meer succes! Het programma is hetzelfde als wat je al kende, maar na de bruiloft gaan de twee op huwelijksreis, daarna gelijk samenwonen en vervolgens moet je elke week vertellen of je bij elkaar wil blijven of niet. Een koppel uit het laatste seizoen was voornamelijk vaak besproken. Melissa en Bryce zijn na alle acties en rare uitspraken nog steeds bij elkaar EN Melissa is zelfs bevallen van een tweeling! Maar die twee zijn niet de enige die nog steeds samen zijn, een goed succes dus. 

View post on Instagram
 

Aanmelden

Good news, zie jij dit wel zitten? Dan kan je je nu nog aanmelden via de site van RTL. Ze zijn opzoek naar mannen die rond de 35-45 jaar oud zijn. Heb jij nog die leuke vriend, buurman, broer of zelfs vader dan kan je hem nu aansporen om mee te doen met dit experiment! Go for it!!

Ga jij kijken naar deze nieuwe variant van MAFS?

Lees ook:

Huh? Wil Robert ten Brink stoppen met All You Need Is Love?!

Zien: Rijk Hofman en Loiza Lamers presenteren het nieuwe reality-programma ´Singletown´

Must reads 👀