Astrologie

Deze 9 dingen zijn herkenbaar als je een Boogschutter bent

herkenbaar-boogschutter

Wij staan er ook nog steeds van te kijken hoeveel sterrenbeelden eigenlijk wel niet over je karakter en persoonlijkheid te zeggen hebben. Deze maand is 't Sagittarius season, dus de maand van de Boogschutter. En als jij heel toevallig een Boogschutter bent, ga je deze dingen sowieso herkennen aan jezelf!

Deze dingen zijn enorm herkenbaar als je een Boogschutter bent

Mocht jouw verjaardag nu tussen 22 november en 22 december vallen, dan ga jij je sowieso herkennen in de volgende eigenschappen. Deze karakteristieken van een Boogschutter zijn namelijk mega typerend voor dit sterrenbeeld!

1. Louter positief

Jij weet van elke nare situatie iets positiefs te maken. Zo’n optimistische vriend of vriendin wil iedereen wel!

2. Gehecht aan je vrijheid

Jij moet je eigen plan kunnen blijven trekken. Ook in een relatie is dit enorm belangrijk voor je. Daarnaast houd je van avontuurlijke dingen, en verveel je je nogal snel.

3. Je bent de mediator

Is er ruzie binnen je vriendengroep? Dan bellen ze jou altijd. Jij kan namelijk als de beste een gulden middenweg vinden en iedereen happy krijgen. Je fungeert dus eigenlijk altijd als vredestichter.

4. Je bent me-ga ongeduldig

Geduld heb je niet. Jouw need for adventure zorgt er ook voor dat je je dus snel verveelt en geen geduld hebt voor bepaalde zaken.

5. Altijd (misschien iets te) eerlijk

Jij zal het altijd delen als iets je dwars zit. Je mening laat je ook te pas en te onpas weten aan anderen.

6. Sarcasme is alles

Jij bent eigenlijk echt enorm grappig. Vooral sarcastische grapjes doen het goed in je omgeving, en jij voelt dat haarfijn aan. En je kan er zelf ook het hardst om lachen, da’s het belangrijkste.

7. Je moet jou niet boos krijgen

Het duurt wel even voordat mensen echt het bloed onder je nagels vandaan krijgen, maar als je écht boos bent moet iederen bij je uit de buurt blijven. De mensen om je heen zullen het dan ook binnen no-time merken, want jouw gezicht spreekt boekdelen.

8. Je kan echt niet tegen je verlies

Of het nu om een spelletje 30 Seconds gaat, of om een flink meningsverschil met je partner, hier kan je echt niet tegen. Winnen is de enige optie.

9. Je wil altijd het tegendeel bewijzen

Ken je die uitspraak van Pippi Langkous; ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan? Dat is jouw levensmotto. En o wee, als iemand zegt dat je iets niet kan. Dan zet je namelijk alles op alles om het tegendeel te bewijzen.

Beeld: emily in paris