Food

Proeven: deze heerlijke lavacakejes met Baileys van de ALDI

Redactie

Heb je geen zin om de hele dag in de keuken te staan tijdens de feestdagen, maar wil je wel lavacakejes als dessert?  Ren dan naar de ALDI, want zij verkopen nu lavacakejes met Baileys en dit is absoluut perfect voor de feestdagen!

Deze lavacakejes met Baileys moet je proeven

Wij zijn obsessed met lavacakejes en eten ze dan ook het liefst iedere keer als we uit eten gaan. Nu de restaurants tijdens de feestdagen dicht zijn en lavacakejes zelf maken waarschijnlijk niet zo een groot succes wordt, kun je ze ook gewoon bij de ALDI kopen! En dat zijn niet zomaar lavacakejes, in deze lavacakejes zit namelijk Baileys. En oh my gosh, wij zijn nu al gek op deze combinatie. Als we de recensies dan ook mogen geloven zijn de cakejes heerlijk smeuïg en en komen de smaken goed overeen. En dat is natuurlijk wat we willen!

Baileys lavacakejes

Ren naar de winkel meiden

Helaas zit er wel een addertje onder het gras, want de lavacakejes met Baileys zijn wel limited edition. Dus mocht je deze cakejes willen uitproberen of alvast in huis willen halen voor het kerstdiner met de familie, dan kun je maar beter naar de winkel sprinten, want er is een grote kans dat deze cakejes heel snel op zijn… Een groot voordeel van de cakejes is wel dat ze bevroren zijn, dus mochten ze je goed bevallen, haal dan meteen een hele levensvoorraad in huis. Zodat je tijdens iedere Netflix-marathon het aankomende jaar een lekkere snack hebt en we rustig af kunnen wachten tot ALDI ze misschien ooit terug laat komen. Let’s hope it, girl!

View post on Instagram
 

Lees ook:

Must reads 👀