Lifestyle

Laat deze video zien als een man de volgende keer zegt dat hij ‘te groot’ is voor een rubbertje

Ugh, wat hebben wij toch een hekel aan die stomme condoomsmoesjes! Als wij vijf euro zouden krijgen voor elke keer dat wij “hij is te groot voor een condoom” of “Ik voel dan niks” hoorden zouden we nu allemaal in een luxe villa wonen in plaats van onze kleine studentenkamer.

Laat de volgende keer dat hij een condoomsmoesje gebruikt deze video maar zien

Dat mannen over het algemeen niet staan te springen om het gebruik van een condoom is als het goed is geen nieuws. Wij hebben wel gemerkt dat de opmerking “is goed, ik ben klaar om moeder te worden” al wonderen doet! Dat schrikt hem meestal zo erg af, dat hij het rubbertje toch maar omdoet. Nu hebben we dus een nieuwe manier gevonden: een hilarische video!

Geen discussie

Voor we beginnen met dit pareltje van een video, willen we alle mannen die hun mening niet opdringen en gewoon een condoom gebruiken even wat liefde geven! Het komt namelijk helaas nog best vaak voor dat vrouwen door een discussie of vervelende opmerking geen nee durven te zeggen. Er zijn gelukkig nog een aantal lieve mannen die onze keuze wel respecteren. Uiteindelijk is een discussie helemaal niet mogelijk, want het is jouw lichaam.

Hilarische video

Ella Thorne, een influencer met meer dan 18.000 volgers, probeert met haar account vrouwen te inspireren en staat voor body positivity. In een video laat ze zien dat haar hele onderbeen (oh my god) in een condoom past. Daar probeert ze de mannen even lekker mee te jennen. Dat hun pielemuis te groot is voor een condoom, is natuurlijk onzin. De video krijgt superveel positieve reacties en wij vinden dat hartstikke terecht! De video is hillarisch en deze kunnen wij weer aan onze bedpartners laten zien zonder dat de hele mood verpest is. Thanks, Ella! 

View post on Instagram
 

Lees ook:

Kan je echt niet wachten? Dit zijn 4 ideale momenten voor een vluggertje

Aha: Dit is dus hoeveel calorieën je verbrandt tijdens je vrijpartij