Celebs

Plastic fantastic: deze ingrepen heeft Sarah van Soelen allemaal gehad

Tegenwoordig is plastische chirurgie net zo normaal als het kopen van een auto. Celebs zijn er dan ook zeker niet vies van en ondergaan operaties waarna je ze bijna niet meer herkent. Sarah van Soelen is één van die celebs, en ze vertelt ook gelijk waarom ze het heeft gedaan.

Plastic fantastic: deze ingrepen heeft Sarah van Soelen allemaal gehad

Dat plastische chirurgie voortkomt uit onzekerheid is niet zo gek. Sarah van Soelen, de ex van André Hazes, weet daar alles van. Dit vertelt ze in een interview met Beaumonde. Toen ze namelijk niet lekker in haar vel zat, deed ze er alles aan om die onzekerheid te verbergen. Maar dat pakte niet helemaal goed uit. 

Sarah nam fillers in haar lippen en jukbeenderen. Inmiddels heeft ze de fillers in haar lippen eruit gehaald. Ze vind zelf dat het nu wel meevalt. Toch stopt daar het lijstje van cosmetische ingrepen niet. Zo heeft Sarah een borstvergroting gedaan, en laat ze regelmatig haar voorhoofdrimpels wegspuiten met wat botox.  

Bron: Instagram (@sarahvansoelen)

Coke verslaving

Dat de prachtige blondine geen natural beauty is, is geen verrassing meer. Toch heeft Sarah voor veel hete vuren gestaan en is ze blij eindelijk tevreden te zijn over zichzelf. Zo vertelt Sarah dat ze twee jaar lang verslaafd is geweest aan coke, en dat ze nu ze clean is eindelijk beseft dat ze goed is zoals ze is. Sarah is niet meer zoveel bezig met het perfecte Instagramplaatje en voelt nu ook geen behoefte meer om nog iets aan haar uiterlijk te veranderen. Fashionably late, i guess

Lees ook:

Huh: EOTB-ster en Terror Twin Esmee Ipema heeft een heel nieuw gezicht

Unexpected: deze BN’ers hebben wel eens iets aan hun lichaam gedaan

 

Bron: VerraderlijkBeeld: Instagram