Beauty

Wat? Dit is de nieuwe beauty trend: donkere kringen onder je ogen

Herken je die nachten waar je gewoon écht niet in slaap kan vallen? En waardoor je je meteen zorgen gaat maken over je wallen? Laat je concealer de volgende dag ook maar liggen, want dark circles zijn helemaal een trend!

Dé nieuwe beautytrend

Waar jij misschien zo onzeker over bent, maken andere mensen expres donkere cirkels onder hun ogen. Dus het is toch niet zo vervelend als je denkt, je bent namelijk hartstikke in!

Wallen

De één is er mega onzeker over en de ander rockt ze gewoon. Wallen ontstaan vaak door een slaaptekort en stress. Het zijn bloedvaatjes die onder je huid zichtbaar zijn, want de huid onder je ogen is erg dun. De meeste zien het vaak als een negatief iets, maar gelukkig is dat verleden tijd!

Trend

Niet alleen op TikTok gaat deze trend rond, maar je ziet het ook steeds vaker op Instagram. De wat rauwere look wordt steeds meer aantrekkelijk gevonden. Jarenlang werden de dark circles verbogen, maar nu kunnen we ze eindelijk accepteren. Wij zijn he-le-maal voor de natuurlijke look want het scheelt ook een hoop gedoe.

View post on Instagram
 

 

Daily life

Of meerdere mensen de donkere kringen gewoon rocken weten we niet, maar als je een keer last hebt van je wallen weet dan dat je geen zorgen hoeft te maken! Je kan dus je concealer of je foundation een dagje laten liggen.

Lees ook:

Last van een droge huid? De moisture sandwich is dé perfecte oplossing voor jou!

Kan je slecht in slaap komen? Deze 6 tips helpen je

Must reads 👀