Lifestyle

Aha: Dit is dus hoeveel calorieën je verbrandt tijdens je vrijpartij

De gym skippen en in plaats daarvan een steamy vrijpartij met jouw lover houden, klinkt zeker niet als een straf en blijkbaar zijn sommige standjes net zo effectief. Lees snel verder, want zoveel calorieën verbrand je tussen de lakens!

Zoveel calorieën verbrand je tijdens een vrijpartij

Je zou het bijna niet geloven, maar met sommige standjes verbrand je net zoveel calorieën als dat je een uurtje loopt te zweten en zwoegen in de gym. Dan hebben we het natuurlijk niet over missionaris waarbij je als vrouw als een zeester kan blijven liggen. Het moeten natuurlijk wel standjes zijn waarin je actief bezig bent, zo is cowgirl dan ook een van de pittigste standjes voor vrouwen en als je dan een half uurtje bezig bent kun je al snel 400 calorieën verbranden, wat gelijk staat aan 45 minuten op de hometrainer. Say what? Zijn jullie niet zo’n fan van cowgirl en doen jullie toch liever doggy style? Dan verbrand je ook al aardig wat, want bij doggy style zit je al snel op 160 tot 250 calorieën per half uur…. Dat klinkt niet verkeerd!

Als je een orgasme krijgt verbrand je meer calorieën

Maar daar blijft het niet bij, want vrouwen die tijdens de seks een orgasme krijgen verbranden meer calorieën dan vrouwen die dat niet krijgen. Tot een hoogtepunt komen tijdens de seks is voor een vrouw vaak moeilijker dan voor een man en daarom zou je dan ook het beste de standjes doggy style en cowgirl kunnen proberen als jullie je tijdens de seks focussen op jouw orgasme. Bij cowgirl zou je lover dan ook ondertussen je clitoris kunnen stimuleren. Zodat er nog meer kans is op een hoogtepunt!   

Lees ook: 

Must reads 👀