News

Dit was eigenlijk de bizarre eindscène van Love Actually geweest

Love Actually is dé kerst romcom die we ieder jaar wel een aantal keren opnieuw kijken. Maar wist je dat er een scène uit de film eigenlijk heel anders zou lopen? Lees snel verder, want dit is de bizarre deleted scène uit Love Actually!

De bizarre deleted scène uit Love Actually

Tijdens Love Actually volgen we verschillende verhaallijnen, waarin iedereen bezig is met de liefde. Zo ook de kleine Sam, die zich op het einde van de film naar het vliegveld haast om zijn grote liefde gedag te kunnen zeggen die naar Amerika verhuist. Maar de scène waarbij Sam door het vliegveld rent had er wel eens heel anders uit kunnen zien… Zo zou het personage van Sam namelijk in eerste instantie een getalenteerde turner zijn, die daarom op de bizarre deleted scène dan ook heel wat backflips en radslagen door het vliegveld doet. En  dit is een hilarisch beeld, want de stunt-double van de kleine Sam is veel groter, waardoor het echt onrealistisch is!

Sam zou eigenlijk heel goed kunnen turnen

De regisseur van Love Actually legt uit dat Sam in de originele versie van de film eigenlijk een briljante turner zou zijn en als hij verdrietig was deed hij dan ook de ene na de andere oefening in het gymlokaal. Dat is dan ook de reden van de bizarre deleted scène. Gelukkig vertelt de regisseur ook dat als de scène de film had gehaald, dat ze hem dan wel flink zouden hebben opgepoetst, want dit is natuurlijk heel komisch. Look for yourself, wij weten zeker dat dit je dag maakt!

Watch on YouTube

Lees ook:

Must reads 👀