News

Tony Junior hoeft Oriana uit De Bachelor 2021 niet meer te bellen

De opnames van De Bachelor 2022 met Thomas van der Vlugt zijn al begonnen, maar we zitten nog steeds midden in alle drama uit het seizoen van Tony Junior als de Bachelor. Oriana heeft namelijk aan Grazia laten weten hoe het nu met haar gaat en dat Tony Junior haar zeker niet meer hoeft te bellen…

Tony Junior hoeft Oriana niet meer te bellen

Oriana kwam tijdens de Bachelor 2021 met Tony Junior tot de finale, waarbij zij het opnam tegen Julia. Maar helaas ging zij er, ondanks de gevoelens voor Tony, niet met zijn hart vandoor en achteraf gezien is ze daar eigenlijk best blij mee. Helemaal toen zij achter de love triangle van Tony, Julia en Maxime kwam: “Toen ik van Maxime hoorde wat er speelde tussen haar, Julia en Tony gaf me dat wel een knauw. Tegelijkertijd realiseerde ik me dat als Tony nu ook niet voor mij koos, hij nooit voor mij zou zijn gegaan.” Hierdoor had ze het idee dat ze het Tony-hoofdstuk dan ook beter af kon sluiten. Nu zij dat ook gedaan heeft, gaat het super goed met haar en is ze helemaal happy. Dat is goed om te horen!

Hij hoeft absoluut geen contact meer met haar te zoeken

Na de reünie had Oriana nog wel even contact met Tony, en hij vertelde haar dan ook dat hij geen contact met haar had opgenomen, omdat hij wist dat zij veel gevoelens voor hem had en hij wilde haar daarom niet nog meer pijn doen. Daarna hebben de twee wel een tijdje appcontact gehad om alles uit te praten, maar sinds het uitgepraat is het gedaan tussen de twee. Dat hele contact behouden hoeft van Oriana ook niet. Achteraf heeft Oriana gelukkig geen spijt van haar deelname en vond ze het een mooie ervaring die ze niet had willen missen!

View post on Instagram
 

Lees ook: