Lifestyle

7 x net aan het daten versus al jarenlang een relatie

Weet je het al jarenlang vol te houden met je lover, dan ben je je er natuurlijk van bewust dat er door de jaren heen natuurlijk heel wat verandert… Zo ben je niet meer nerveus als je hem ziet en bespringen jullie elkaar niet meteen als je thuiskomt. Kortom, dit is alles wat er verandert als je al jarenlang een relatie hebt!

Net aan het daten versus al jarenlang een relatie

Als je net aan het daten bent, is alles nog spannend en nieuw, maar aan jaren een relatie hebben zit ook veel voordelen. Zo kun je namelijk gewoon een scheetje laten en kun je ook gewoon een keer een joggingbroek aan. 😉

In het begin besprongen jullie elkaar op ieder moment

Als je net aan het daten bent kun je niet van elkaar afblijven en bespring je elkaar het liefste op ieder mogelijk moment van de dag. Waarbij de seks vaak mega heet en steamy is, maar als je al jaren een relatie hebt verandert dit; de seks is dan soms amazing en soms gewoon normaal, maar het is vooral vertrouwelijk en liefdevol.

Je bent niet meer nerveus om hem te zien

In het begin kreeg je altijd kriebels in je buik als je wist dat je hem ’s avonds ging zien en dat ging vaak gepaard met heel veel zenuwen. Nu voelt het vooral heel erg fijn en vertrouwd als je hem ziet. Jullie kennen elkaar super goed en kunnen dan ook helemaal jezelf zijn bij elkaar, en dat is echt iets moois! 

Altijd je mooiste outfit aan

Als je net aan het daten bent doe je altijd heel erg je best op je uiterlijk. Mooi jurkje, hakken en je haren mooi gestyled. Als je al wat langer in een relatie zit, doe je dit echt niet meer en ziet hij je waarschijnlijk meer in je joggingbroek met een knot dan zo in de glam. Als hij je dan een keer tijdens een date night zo mooi ziet, staat hij waarschijnlijk na al die jaren nog steeds van oor tot oor te smilen…

Je kan nog geen uur zonder elkaar

Als je het hele weekend samen bent geweest en je daarna toch echt weer aan het werk moet vliegen de appjes waarschijnlijk de hele dag over en weer met teksten als: “Ik mis je nu al.” Maar als je al lang samen bent is het juist even lekker rustig om je lover niet te zien!  

In het begin was alles kaal

In het begin van jullie relatie was je altijd uren bezig om je benen, oksels en je grote vriendin helemaal kaal te scheren voordat je naar hem toe ging, maar dat is na al die jaren wel anders. Nu is het namelijk geen enkel probleem als jouw vriendin soms een vachtje heeft of dat je je benen weer helemaal vergeten te scheren bent…

Jullie deden heel erg je best om leuke dates te verzinnen

Naar het bos, de sauna of een rondje schaatsen. In het begin deden jullie altijd mega je best om de leukste dates voor elkaar te verzinnen. Maar na drie jaar heb je ondertussen alles wel gezien of gedaan en verheug je je meer op een middagje op de bank samen.

Je liet nooit een boertje of een scheetje

Als je net aan het daten bent geef je je date graag de indruk dat je perfect bent, en je nooit een boertje of een scheetje laat. Maar na een aantal jaar schaam je je echt niet meer als er een boer ontsnapt na het drinken van cola of als je een scheetje onder de dekens laat. Waar je lover dan vaak wel nog boos om kan worden! 

Lees ook: