Lifestyle

Opgepast: hieraan kun je merken dat je geghost gaat worden

Geghost worden is vreselijk en het lijkt altijd uit het niets te komen. Maar dat is niet helemaal waar, want hieraan kun je merken dat je geghost gaat worden. En dat zal je een hoop pijn besparen!

Hieraan kun je merken dat je geghost gaat worden

Mocht je deze tekenen herkennen in jouw lover, onthoud dan vooral dat het absoluut niet aan jou ligt en dat er nog genoeg vissen in de zee zijn. De relatie beëindigen bespaart jou dan alleen maar tijd en energie, die je beter in een nieuwe catch kunt stoppen! 

Je wordt ontvolgd op de socials

Het klinkt vast als iets onschuldigs; ontvolgd worden op de socials, maar dat is allesbehalve waar. Want als hij jou unfollowt op de socials, wil hij niks meer van jou zien en is hij eigenlijk al bezig met het ghosten. Kortom, dit moet je als een serieuze red flag zien girl

Je krijgt het idee dat je hem tot last bent

Spreken jullie eindelijk af, heb je het gevoel dat je mega in de weg loopt. Niet zo leuk, maar wel een duidelijk teken dat hij van plan is om je te ghosten. Het kan natuurlijk een keer voorkomen dat hij zit te gamen, of druk met zijn vrienden aan het appen is als je er bent. Maar als het iedere keer zo is en je de hele avond geen aandacht van hem krijgt, dan moet je jezelf gaan afvragen of je hem echt zo leuk vindt. Je verdient namelijk een jongen die echt geïnteresseerd in je is en je achteraf niet ghost!  

Hij staat niet te springen om een volgende date

Als jullie dates heel gezellig waren, maar hij is allesbehalve enthousiast voor een volgende date en zegt het steeds maar heel erg druk te hebben. Dan ga je zeker weten geghost worden door hem. We get it, je kan het best druk hebben, maar we verwachten natuurlijk wel dat een jongen tijd voor je maakt. Als hij het vervolgens alleen maar druk heeft, dan doet hij dit dus niet en ben jij geen prioriteit voor hem…

herkennen geghost worden

Altijd maar afwezig

Jullie zijn gezellig aan het lunchen, maar hij kijkt de hele tijd op zijn telefoon en vraagt eigenlijk niks aan jou. Een red flag die je niet moet negeren, want dan is er een grote kans dat hij er eigenlijk niet zoveel aan vindt. Ga dan vooral niet aan jezelf twijfelen meid, want hij is degene die het niet gezellig maakt en dat ligt zeker niet aan jou!

Hij reageert kortaf op je appjes

Overdag is iedereen altijd vrij druk en is het logisch dat hij niet zo snel op je appjes reageert. Maar als hij ’s avonds dan eindelijk op je appjes reageert en het is mega kortaf, dan heeft hij simpelweg geen zin om een gesprek met jou aan te knopen en ben je geen prioriteit voor hem. Dus run girl run, voordat hij je ghost!

geghost worden

Lees ook: