Astrologie

Déze drie sterrenbeelden zijn de grootste stresskippen

sterrenbeelden-stresskippen

Zit jij ook altijd met je handen in het haar als er iets niet gaat zoals je had verwacht? Heb jij nu al zorgen over de indeling van het kerstdiner? Dan ben jij, net als wij, een enorme stresskip. En dat is helemaal oké! Let op, want deze sterrenbeelden zijn de grootste stresskippen. 

De decembermaand is natuurlijk een stressvolle maand. We moeten surprises maken, gedichten schrijven, cadeaus kopen en diners voorbereiden. Niet zo gek dus, dat we deze maand wat meer stress hebben dan normaal. Maar het kan altijd erger, want deze sterrenbeelden zijn de grootste stresskippen (tijdens kerst). Ho, ho, ho!

Waterman (20 januari – 18 februari)

Hoewel jij je gemakkelijk aanpast is Kerst iets waar jij al maanden van tevoren stress over hebt. Het liefst weet je in november al wat je gaat maken en wie er komen. Iemand die op het laatste moment toch wel komt vind jij dan ook not done. Moet je weer die mega drukke Albert Heijn in.. Toch kook jij elke kerst weer de sterren van de hemel en ontbreekt het de gasten aan niets. Maar opgelucht zijn, daar heb jij geen tijd voor. Want oudejaarsavond komt er ook nog aan…

Ram (21 maart – 19 april)

Rammen zijn vaak chaotisch en enthousiast. Maar dit kan jou in een lastige positie zetten. Je wil namelijk graag alles geregeld hebben, maar door alle stress lukt het je niet. Als een kip zonder kop vlieg je van winkel naar winkel, en de gastenlijst voor het diner wordt eigenlijk alleen maar groter en groter. Toch weet jij in alle chaos en stress een heerlijk diner in elkaar te flansen en gaan je gasten met een voldaan gevoel naar huis. Dus ook jij mag je even voldaan voelen, Ram! Schenk jezelf een glas rood in, en probeer ook een beetje te genieten.

Lees ook:
Deze sterrenbeelden kunnen écht niet liegen

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Een karaktereigenschap van de Kreeft is dat ze vaak besluiteloos zijn. En vooral met Kerst! Je twijfelt al maanden over wat je gaat koken en wie er mogen komen. Je wil natuurlijk geen familiedrama, dus het is een must dat alles en iedereen tevreden is. Kreeften zijn vaak ook wat ongeduldig. Ook dit levert jou alleen maar meer stress op. Je wil dat alles zo snel mogelijk geregeld is, en als er ook maar iets misgaat, raak je in paniek. Maar om hulp vragen mag ook, Kreeft! Kerst draait ten slotte om het samen zijn en iets doen voor een ander. That’s the Christmas spirit!