Astrologie

Deze drie sterrenbeelden zijn de grootste stresskippen

stresskippen-sterrenbeelden

Zit jij ook altijd met je handen in het haar als er iets niet gaat zoals je had verwacht? Dan ben jij, net als wij, een enorme stresskip. En dat is helemaal oké! Let op, want deze sterrenbeelden zijn de grootste stresskippen. 

Waterman (20 januari – 18 februari)

Voor sommige dingen kun je maanden van tevoren al stress hebben. Je wil graag ver vooruit alvast alles weten. Verrassingen zijn dan ook niet jouw ding. En als er ineens iemand onverwachts langskomt, dan schiet je in de stress. Toch komt het uiteindelijk altijd weer goed, maar de stress daar blijf je helaas toch altijd mee zitten.

Ram (21 maart – 19 april)

Rammen zijn vaak chaotisch en enthousiast. Maar dit kan jou in een lastige positie zetten. Je wil namelijk graag alles geregeld hebben, maar door alle stress lukt het je niet. Als een kip zonder kop vlieg je van winkel naar winkel, en de gastenlijst voor het diner wordt eigenlijk alleen maar groter en groter. Toch weet jij in alle chaos en stress een heerlijk diner in elkaar te flansen en gaan je gasten met een voldaan gevoel naar huis. Dus ook jij mag je even voldaan voelen, Ram! Schenk jezelf een glas rood in, en probeer ook een beetje te genieten.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Een karaktereigenschap van de Kreeft is dat ze vaak besluiteloos zijn. Je twijfelt al dagen over wat je gaat koken en wie je wil uitnodigen voor je feestje. Je wil natuurlijk geen familiedrama, dus het is een must dat alles en iedereen tevreden is. Kreeften zijn vaak ook wat ongeduldig. Ook dit levert jou alleen maar meer stress op. Je wil dat alles zo snel mogelijk geregeld is, en als er ook maar iets misgaat, raak je in paniek. Maar om hulp vragen mag ook, Kreeft!

Beeld: To All The Boys: Always and Forever