Health

Wil je afvallen? Maak morgen op dit tijdstip dan even een wandeling

Wandelen om af te vallen doe je vaak na je werk, of in het weekend. Maar wist jij dat het tijdstip van jouw ommetje invloed heeft op het afvallen? Plan morgen maar vast je wandeling op dit tijdstip!

Op dit tijdstip moet je gaan wandelen om af te vallen

Tijdens de lockdown is de wandeling vaak de enige beweging die je krijgt, maar wanneer is dat het handigst? Ga tijdens dit tijdstip naar buiten, want dan is de kans groot dat je wat afvalt!

Gezond

Wandelen is een zeer gezonde hobby en is niet al te zwaar, want je kan zelf kiezen hoe groot jij je rondje maakt. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal is wandelen mega goed voor je. Fanatiek die 10.000 stappen zetten of gewoon een ommetje, een wandeling kan zeker helpen met afvallen. Maar goed, op dit dagdeel kan jij het beste gaan wandelen straks! 

Ochtendwandeling

Early birds let op, want door ‘s ochtends een wandeling te gaan maken, maar wel een stevige wandeling, gaat je hartslag omhoog. Hierdoor pompt je hart meer zuurstof door je lichaam en krijg je meer energie. Maar niet alleen dat, door de wandeling versnelt je metabolisme en verbrand je meer calorieën de rest van de dag. Guess what, doordat je gezond de dag begint ben je extra gemotiveerd om gezond te eten. Win-win situatie, toch? Dus voordat je dag begint even een goede wandeling maken, succes ladies!

Lees ook:

Nog wakker? Dit is het perfecte tijdstip om te gaan slapen volgens de wetenschap

Zo lang moet jij trainen voor zichtbare buikspieren