Food

Dit is wat de manier waarop jij je koffie drinkt zegt over je persoonlijkheid

Wat is het toch heerlijk om de hele dag door koffie te drinken. Vooral als we thuiswerken is het makkelijk om een extra bakkie te nemen. Het is dan ook niet gek dat er tegewoordig superveel manieren zijn om je koffie te drinken. Wij hebben even voor jullie uitgezocht wat dat dan precies over je zegt. Zet je schrap, want hier komt ‘ie!

Dit is wat jouw favoriete koffie over je zegt

Dr. Ramani Durvasula, een klinische psycholoog, heeft 1000 koffiedrinkers voor ons onderzocht en daar kwamen wel geinige conclusies uit! Neem uiteraard de uitslag met een korreltje zout, maar het is wel leuk om te kijken of het een beetje klopt.

“Mag ik een zwarte koffie, alsjeblieft?”

Mensen die hun dag beginnen met een lekker zwart bakkie zijn volgens dit onderzoek lekker simpel en efficiënt. Als ze hun dagelijkse hoeveelheid cafeïne hebben gehad hebben ze best veel geduld. Zo niet willen deze koffiedrinkers nog wel eens stil, humeurig, abrupt en afwijzend zijn. Zwarte koffiedrinkers doen dingen lekker op hun eigen manier! 

“Un cafe au lait, s’il vous plaît!”

Mensen die een koffie au lait, verkeerd of cappuccino nemen zijn een open boek. Ze willen het mensen graag naar hun zin maken en doen hun best er voor anderen te zijn. Dit heeft wel als resultaat dat ze niet altijd even goed voor zichzelf zorgen.

“IJskoffie met éxtra slagroom, graag”

Mensen die hun koffie met allerlei soorten siropen en smaken drinken willen graag nieuwe dingen proberen. Deze koffiedrinkers zijn meestal erg sociaal en trendsetters. Maar deze ongezonde koffies zijn maar één van de ontelbare voorbeelden van ongezonde keuzes die ze maken. Vinden jullie koffie oprecht lekker? Wij twijfelen nog.  

“Een havercappuccino alsjeblieft!”

Deze mensen zijn vrij perfectionistisch. Koffie met caffeinne of koemelk is echt een no-go. Deze koffiedrinkers zijn bewust bezig met zowel hun gezondheid als het milieu. Al kunnen ze hier wel een beetje in doorslaan. Wel zien ze er altijd fabulous uit!

En dan hebben we nog oploskoffie over

Mensen die oploskoffie drinken zijn lekker traditioneel. Ze nemen het leven zoals het komt en zijn daar lekker ontspannen onder. Dat maakt ze ook wel heel goed in uitstellen. Soms negeren ze problemen en zijn ze een beetje té relaxed. Gelukkig zijn deze mensen wel leuk gezelschap!

Lees ook:

Weekhoroscoop; dit is wat er deze week voor jou op de planning staat

Last van een droge huid? De moisture sandwich is dé perfecte oplossing voor jou!