Weekhoroscoop; dit is wat er deze week voor jou op de planning staat

Lifestyle door redactie

Nieuwe week, nieuwe kansen! Het is inmiddels alweer december en de kerstdagen komen er aan, maar elk sterrenbeeld reageert hier anders op. Wel hebben de sterren weer bepaalde dingen voor jou in petto de komende week, dus we gaan je alvast even inlichten!

De weekhoroscoop

Pin ons er niet op vast, maar de sterren hebben zeer zeker wel een bepaald effect op elk sterrenbeeld. Wij hebben alvast even gekeken naar wat er deze week voor jou op de planning staat in onze weekhoroscoop!

Ram

Misschien iets beter overleggen met je partner, Ram. En een beetje op de centen letten, want het gaat toch iets sneller met je geld dan je in eerste instantie dacht. Die kerstcadeautjes hoeven immers ook niet allemaal megaduur te zijn, hè. 

Stier

Probeer je familie en vrienden veel bij je te hebben deze week, Stier. Daar heb je namelijk enorm veel behoefte aan. Wel belangrijk om even in de gaten te houden is het contact met je collega's. Heel gezellig, maar dat moet natuurlijk niet in de weg van je werk komen te staan. 

Tweelingen

Bij jou staat deze week in het teken van het beschermen van je loved ones. Daarnaast barst je van de goede ideeën en het is dan ook een strak plan om deze te laten weten aan je vrienden of op je werk. Wellicht ligt die opslag dan niet zo ver in de toekomst?

Kreeft

Heel leuk, al die complimentjes die je je partner geeft. En die aanhankelijkheid. Maar pas je wel even op dat het niet teveel wordt? Op financieel gebied zijn er helaas wat tegenslagen, maar er kom hulp uit onverwachtse hoek. 

Leeuw

Belangrijke keuzes maken hoort erbij, Leeuw. Als je partner en jij deze keuze nailen, zal het voor jullie alleen maar goed uitpakken. Je inkomen wordt ook enigszins omhoog geschroefd en qua persoonlijke ontwikkeling heb je ook niets te klagen. Goede week voor jou, dus!

Maagd

Sjezus, dit is een fijne week voor jou en je partner! Jullie voelen elkaar echt precies aan. Op financieel gebied gaat het alleen niet helemaal lekker, waardoor je je wishlist voor op de korte termijn even moet aanpassen. Maar daar komt snel genoeg verandering in ;).

Weegschaal

Jij krijgt heel wat veren in je r**t, Weegschaal. Mensen vertellen je te pas en te onpas hoe blij ze met je zijn! Verder moet je je even concentreren op geld verdienen in plaats van het uitgeven. 

Schorpioen

Wow, jouw libido is wel erg aanwezig dezer dagen. Op financieel gebied kan je je energie ook kwijt, want door al die extra klusjes heb jij de mogelijkheid om flink wat extra te verdienen. Concentreer je lekker op je eigen werk en niet op dat van een ander, en alles komt goed!

Boogschutter

Misschien dat je iemand even om hulp moet vragen als het om geld gaat deze week, Boogschutter. Wel worden problemen in je relatie zo snel mogelijk opgelost, dus dat is fijn. 

Steenbok

Er komt even een flinke ruzie tussen jou en je partner aan, Steenbok. Hierna is de lucht wel binnen no-time geklaard. Voor je werk hoef je geen moeite te doen, maar het is wel belangrijk om in je achterhoofd te houden dat werk niet alles is!

 

Waterman

Dat jij wat meer ruimte voor jezelf nodig hebt, is niet erg. Als je dit goed communiceert naar je partner toe, is er ook geen probleem. Laat anderen je mood deze week niet bepalen, het enige wat er toe doet is wat jij ervan vindt.

Vissen

Dat iemand kleine puntjes van kritiek voor je heeft hoeft niet meteen te betekenen dat jij niet goed genoeg bent, hè. Luister ernaar en kijk vervolgens zelf naar of jij 't de moeite waard vindt om aan te passen. Verder is het belangrijk om je te focussen op je concentratie, want dat gaat niet van een leien dakje.

 

Lees ook:

Opgelet: dit zijn de knapste sterrenbeelden

Oh, oh: deze sterrenbeelden zijn het meest toxic