Lifestyle

Dit is dé handleiding voor het geven van een fantastische bj

Ja ja, afgelopen weken stond het handwerk centraal, maar nu jij daar een echte pro in ben geworden vind jij het tijd voor de volgende stap. Een bj, dus. Alleen, waar moet je in hemelsnaam beginnen?!

Wij helpen je met deze fantastische handleiding voor het geven van een blowjob

De één vindt pijpen helemaal fantastisch, en voor de ander is het een echte nachtmerrie. De meeste meiden zijn niet helemaal zeker over hun pijpskills, terwijl het voor hun lover helemaal geweldig is.

Be ready!

Voordat je deze geweldige tips toepast willen we even zeggen dat je vooral niet moet pijpen als je je daar niet goed bij voelt! Als je er onprettig bij voelt zal jouw partner daar echt wel respect voor hebben. Er zijn echt genoeg andere manieren voor een steamy vrijpartij. 

Rustig opbouwen

Je kan die pielemuis in één keer in je muil steken en gaan met de banaan. Maar het is veel leuker om hem nog even te teasen. Begin dus met om de penis heen kusjes geven en steeds dichterbij te komen. Make him go crazy!

Tempo

In pornofilms lijkt het altijd maar alsof het tempo super hoog moet zijn. Terwijl voor je partner, die jouw geweldige blowjob mag ontvangen, juist een wat langzaam, sensueel en ritmisch tempo perfect is. Hier kom je natuurlijk alleen maar achter door heel goed naar je partners reactie te kijken of luisteren. 

Communication is key

Aan zijn body language kan je meestal echt wel merken dat lekker bezig bent. Begint hij zwaarder te ademen, te kreunen of met zijn heupen te bewegen, is dit echt wel een goed teken. Ga vooral door dus met waar je mee bezig was. Is zijn lichaamstaal niet zo duidelijk? Vraag gewoon aan hem wat hij ervan vindt. “Wat vind je hiervan?” Of: “Vind je het lekker als ik dit zo doe?” Met een sexy blik en heel veel voelen maak je hem helemaal gek, en jij weet vervolgens veel beter wat je moet doen. Win-win dus! 

Gebruik die handen

Ladies! Je hebt die handen niet voor niets. Mannen vinden die combinatie van mond- en handwerk heer-lijk! Terwijl jouw mond lekker bezig is kan jij je handen gebruiken om bijvoorbeeld de ballen even te stimuleren. Je handen zijn ook nog wel eens handig om even een adempauze voor jezelf in te lassen. Een blowie geven is namelijk nog wel eens heftig in het begin. 

Lekker glibberen

Een blowjob voelt voor de ontvanger echt het lekkerst als deze op een soepele manier verloopt. Speeksel en/of glijmiddel kunnen hier absoluut voor zorgen. Wees dus ook niet bang om dit te gebruiken.

Spugen of slikken?

Merk je dat zijn hoogtepunt eraan komt? Spreek van tevoren met hem af dat hij dit even aangeeft. Als jij het niet ziet zitten om zijn lozing door te slikken is dit dus het moment om over te stappen op het handwerk. Het is wel belangrijk dat het leuk blijft voor jou!

Lees ook:

Oh, oh: dit doet de man vaak fout in bed

Oh yes: er komt een derde deel van Magic Mike!