Beauty

Last van een droge huid? De moisture sandwich is dé perfecte oplossing voor jou!

Niet alleen aan dit vieze weer is te merken dat het weer winter is, nee; kijk eens naar onze droge huid. Je kan de vellen er net niet aftrekken, gadver! De kou heeft helaas een hoop invloed op de staat van onze huid. Wist je dat water drinken en genoeg fruit eten een onnodig droge huid voorkomen? Werkt dat nou niet goed genoeg voor jou? Probeer de moisture sandwich dan eens! 

De moisture sandwich is dé perfecte oplossing tegen een droge huid

Helaas heeft deze hack niks met eten te maken. Maar no worries, de moisture sandwich klinkt ingewikkelder dan dat hij is. Dit is hoe de moisture sandwich jou van een droge huid helpt af te komen.

De moisture sandwich

Als je erover nadenkt klinkt het eigenlijk best wel logisch. Je probeert van een droge huid af te komen? Breng dan jouw skincare producten aan op een vochtige huid. Dat is nog handig ook: je hoeft je gezicht dus niet meer droog te deppen en dat scheelt weer tijd in de ochtend. Breng wat lichte, waterige producten aan op je vochtige huid en je zal het verschil al meteen merken. Je huid voelt lekker gehydrateerd aan. 

View post on Instagram
 

Hoe werkt het?

Het aanbrengen van je huidverzorginsproducten op een vochtig gezicht zorgt ervoor dat je huid die producten beter opneemt. Dat is én heel goed voor je huid natuurlijk, én je krijgt er een geweldige glow van. Ga jij voor de beste uitkomst van de moisture sandwich? Gebruik dan vooral vochtinbrengende producten. Oja, good to know: elk vochtingwerkend product werkt beter als je gezicht lekker vochtig is.

Lees meer:

Gadver! Zo vaak moet jij je haarborstel eigenlijk vervangen

Dit zijn 5 beautyvloggers die je echt moet volgen