Films & Series

Oh yes: er komt een derde deel van Magic Mike!

OMG YES! Er komt een derde film van Magic Mike! Eindelijk kunnen we weer wegzwijmelen bij de shirtless moves van Channing Tatum a.k.a Magic Mike. En daar we gaan deze keer nog meer van genieten, want dit is, snik snik, Magic Mike’s Last Dance​. Kom maar op met die popcorn (en gespierde mannen)!

Het derde deel van Magic Mike komt eraan

Wiehoe! Er komt een derde film van Magic Mike aan en wij zijn zo excited! Het is namelijk niet alleen de derde film, maar ook de laatste Magic Mike-film (helaas).  

Magic Mike

Toen de eerste film van Magic Mike uitkwam in 2012, waren we gelijk verliefd op het hoofdpersonage Mike. Mike is een ervaren stripper in Los Angeles. In de eerste film leert Mike een jonge jongen genaamd The Kid de fijne kunst van het strippen. Maar bij strippen hoort natuurlijk ook feesten, vrouwen versieren en gemakkelijk geld verdienen. Maar hoe lang houd je dat vol? 

Magic Mike XXL

In 2015 verscheen de tweede film van Magic Mike: Magic Mike XXL. Deze film gaat wederom over Mike, maar dan drie jaar nadat hij het strippersleven achter zich heeft gelaten. De andere overgebleven leden van de Kings of Tampa besluiten er ook mee te stoppen. Maar voordat ze dat doen willen ze nog één keer knallen en optreden in Myrtle Beach, samen met de grote Magic Mike. 

Magic Mike The Last Dance

De derde film van Magic Mike wordt gemaakt voor de streamingdienst HBO Max. Channing is zelf enorm blij dat er nog een film uitkomt en is sprakeloos. Wanneer het derde deel uitkomt, is helaas nog niet bekend. Wel liet Channing via Instagram aan zijn fans weten dat er een nieuwe film aan zit te komen. We can’t wait! 

View post on Instagram
 

Lees ook:

Spice things up: 6 x de meest sexy films op Netflix

Channing Tatum is wéér vrijgezel

 

Bron: BeautifyBeeld: Instagram