Lifestyle

Oh, oh: dit doet de man vaak fout in bed

Als een man alleen maar aan zijn eigen orgasme denkt of geen emotie toont kan dit een grote no go voor vrouwen zijn. Dus pay attention mannen (of geef het even subtiel door aan je vriend), want dit zijn de grootste fouten die jullie in bed maken volgens vrouwen!

Dit zijn de fouten die mannen in bed maken

Communicatie is het allerbelangrijkste in een relatie. Wanneer je dus herkent dat dit in bed gebeurt of je vind het mega irritant dat je lover dit doet, praat er dan samen over! Dit lucht op en zorgt ervoor dat de seks alleen maar beter wordt. Kortom een win-win situatie, right

Het voorspel skippen en er meteen voor gaan

Het voorspel skippen en er meteen voor gaan is echt een hele grote no go voor vrouwen, want mannen zijn misschien wel meteen ready to go als de grote vriend recht op staat. Maar wij vrouwen moeten eerst ook even in de mood komen, want als dat niet gebeurt kan de seks voor vrouwen veel minder fijn zijn en zelfs pijn doen… Ouch!

Je eigen orgasme het belangrijkste vinden

Voor veel vrouwen is het mega irritant als een man zijn eigen orgasme het belangrijkste vindt tijdens de seks. Want als hij alleen maar standjes wil doen die voor hem fijn zijn en na een paar minuten hijgend op bed ligt omdat hij het beste orgasme in zijn leven heeft gehad is er natuurlijk een grote kans dat wij niet eens in de buurt van een orgasme zijn gekomen. 

Na de seks meteen in slaap vallen

Jullie hebben net een hete vrijpartij gehad en je ligt nog even na te genieten, maar als je dan naast je kijkt en ziet dat je lover al als een blok in slaap is gevallen, is dit toch best jammer. We weten dat mannen hier vrij weinig aan kunnen doen, want we get it; seks kost nou eenmaal mega veel energie. Maar mannen, probeer tenminste nog heel even je ogen open te houden om te knuffelen. Dit geeft een vrouw namelijk een goed gevoel… 

Voorspelbaarheid is niet sexy

Het is absoluut niet sexy als je voor de seks al weet dat hij boven op je zal kruipen en dat het na een paar minuten wel weer gedaan zal zijn. Dus probeer ook een keertje iets anders! Zo zou je bijvoorbeeld kunnen beginnen met standje 69 of voor de verandering boven op te gaan zitten. Hierdoor hou je het spannend en kom je niet in een sekssleur!  

Geen emotie tonen tijdens de seks

Seks hebben we natuurlijk omdat we fysiek tot elkaar aangetrokken zijn, maar als dat het enige is waar het om draait is dat allesbehalve chill voor een vrouw. Veel mannen vergeten namelijk dat je ook een beetje emotie moet tonen om een vrouw een prettig gevoel te geven. Dus geef voortaan ook eens een kusje en maak lieve opmerkingen tijdens de seks, dat is veel leuker dan alleen maar te zeggen dat je haar gewoon geil vindt.   

Denken te weten wat een vrouw wil

Mannen denken al snel te weten wat een vrouw fijn vindt, maar is dat wel zo? Zoals we net al aangaven is communicatie erg belangrijk, dus vraag een keer aan je vriendin wat ze lekker vindt tijdens de seks en wat ze graag nog een keertje zou willen proberen. Wedden dat dit verschilt met wat jij dacht?

Lees ook: 

Gadver! Zo vaak moet jij je haarborstel eigenlijk vervangen

Deze dingen vinden mannen enorm aantrekkelijk aan een vrouw