Celebs

Oh oh: Donny Roelvink heeft spijt van facings

Als we aan de Roelvinkjes denken, dan denken we aan een zonnebankbruin gezicht met spierwitte tanden. Dat die witte tanden niet door het poetsen komen, is geen geheim. Zowel Donny als Dave hebben zichzelf facings laten aanmeten in Turkije, maar nu zegt Donny daar spijt van te hebben.. 

Donny Roelvink heeft spijt van facings

Donny Roelvink vloog nog niet zo lang geleden naar Turkije voor facings. Facings zijn neptanden die je op je huidige tanden zet. Hiervoor moeten je tanden heel klein geslepen worden, zodat er uiteindelijk een ‘facing’ overheen geplaatst kan worden. Dit lijkt natuurlijk een droom, maar dat is wel anders volgens Donny. Na zijn behandeling heeft hij namelijk veel gebitsproblemen ervaren. Zo heeft hij last van ontstekingen en moet hij regelmatig naar de tandarts. 

View post on Instagram
 

Fans behoeden

In een Instagram Story geeft Donny Roelvink aan dat hij erg naïef was toen hij zijn tanden liet plaatsen. Hij had meer onderzoek moeten doen naar hoe tandartsen in Turkije te werk gaan. Donny had het verzorgingstraject onderschat en wil nu zijn fans hiervoor behoeden. Facings nemen is een heftig besluit en je moet er je tanden voor 15 procent voor laten wegslijten! Een terugweg is er dus niet meer, want je eigen tanden groeien nooit meer terug…

Donny laat weten veel spijt te hebben van zijn facings omdat hij zijn eigen tanden kwijt is. Hij wil dan ook zijn volgers waarschuwen zodat ze niet dezelfde fout maken. Donny heeft zelf ook promotie gemaakt voor de facings en omdat hij veel jonge volgers heeft die hem als een voorbeeld zien, vond hij dat het tijd was om de waarheid te vertellen. Hij drukt zijn volgers op het hart om eerst onderzoek te doen en advies te vragen aan je tandarts. 

Lees ook:

Lief: Dave en Donny Roelvink hebben het weer bijgelegd

CUTE: Dave Roelvink deelt te schattige foto van zijn zoontje!

 

Bron: Fem-femBeeld: Instagram

Must reads 👀